iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   T-Mobile (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/t-mobile/)
-   -   Simlock iPhone met bestaand T-Mobile abonnement? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/t-mobile/64726-simlock-iphone-bestaand-t-mobile-abonnement.html)

funkyred 18-07-10 14:58

Simlock iPhone met bestaand T-Mobile abonnement?
 
Hallo,

Op dit moment heb ik een iPhone 3GS met een T-Mobile abonnement. Dit abonnement loopt nog een jaar. Mijn man wil straks graag mijn 3GS overnemen en ik ga voor de iPhone 4.

Ik vroeg me af of het mogelijk is om een nieuw abonnement af te sluiten voor mijn man met nummerbehoud i.c.m. de iPhone 4 en deze vervolgens te koppelen aan mijn huidige abonnement van T-Mobile. Dus de telefoon unlocken in iTunes met een bestaand abonnement, maar dus wel van T-Mobile.

Logischerwijs gezien lijkt het me wel mogelijk, maar wie weet is er hier iemand die me er meer over kan vertellen! Bij voorbaat dank!

Jennimal 19-07-10 08:10

Als jullie beide T-mobile hebben hoef je toch niks te unlocken? Gewoon afsluiten, simkaarten wisselen en klaar is kees (of heet je man anders hihi)
Wel lollig dit.....mijn 3G gaat naar mijn man en ik krijg ook de nieuwe iPhone 4!

funkyred 19-07-10 08:38

Alleen dan moet ik zeker wel een micro sim kaart aanvragen voor mijn abonnement? Kan dat?

Jennimal 19-07-10 08:46

Dat kan, alleen moet je er wel voor betalen. En je hebt dan een adapter nodig voor de simkaart van je man (want dat is een microsim bij het nieuwe abbo) zodat de kaart in jouw iPhone kan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:59.