itouch met T-mobile

itouch met T-mobile discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Help, mijn itouch laat soms opeens T-mobile zien inplaats van iPod . Dit gebeurde de eerste keer nadat mijn Samsung naar T-mobile was gegaan. Kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 July 2010, 13:44
stiefmen's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Berichten: 36
Standaard itouch met T-mobile

Help, mijn itouch laat soms opeens T-mobile zien inplaats van iPod. Dit gebeurde de eerste keer nadat mijn Samsung naar T-mobile was gegaan. Kan geen screenshot geven, want op screenshots komt het niet, ik ga proberen foto's te maken, maar het is vaak maar voor 10 sec ofzo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Jailbreak voor iPhone 3G en iTouch 2G met iOS4.1 met Redsn0w - Verzameltopic spysical Jailbreak 151 19 January 2011 11:39
iPhone: Jailbreak voor iPhone 3G en iTouch 2G iOS4.0 met Redsn0w - Verzameltopic spysical Jailbreak 1372 19 September 2010 19:52
iPod touch: 3.1.3 3g itouch gedowngrade naar 3.1.2 2g itouch erik1995 Jailbreak 3 4 August 2010 21:48
iphone sinchroniseren met itouch??? cwsmdb iPhone algemeen 2 11 February 2008 19:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:50.