problemen met t-mobile/GPRS

problemen met t-mobile/GPRS discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe ervaren mensen de snelheid van PIT? is t te doen of is t echt tergend traag? Ik zit nu met een SE k810i op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 26 March 2008, 04:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Hoe ervaren mensen de snelheid van PIT? is t te doen of is t echt tergend traag?

Ik zit nu met een SE k810i op umts en het is niet snel maar wel iets sneller dan mn Vario.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 26 March 2008, 13:56
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard

lars, ik zou eerst proberen of gprs werkt op een andere gsm als je daar je sim in stopt. Als het dan werkt, dan ligt het aan je iphone, anders aan t-mobile. Bij mij was het laatste het geval. Klantenservice moet je negeren, die vertelde mij dat het zou moeten werken. Eindelijk technische dienst gesproken, zij hebben internet alsnog geactiveerd en het werkte meteen. Als het aan je iphone ligt dan zou ik een firmware upgrade overwegen.
  #23  
Oud 27 March 2008, 10:23
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Anders
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 4
Standaard Van Edge naar GPRS

T-mobile heeft nog geen contract met Edgeen daardoor werkt GPRS niet. Maar hier heeft iemand vast een oplossing voor, zodat ik gebruik kan maken van internet en email. Wie kent de instellingen inmiddels?
  #24  
Oud 27 March 2008, 10:40
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wermar Bekijk bericht
T-mobile heeft nog geen contract met Edgeen daardoor werkt GPRS niet. Maar hier heeft iemand vast een oplossing voor, zodat ik gebruik kan maken van internet en email. Wie kent de instellingen inmiddels?
Met T-Mobile kun je probleemloos Internetten. gewoon een "Web'nWalk" abonnement voor 9,95 afsluiten.
  #25  
Oud 27 March 2008, 10:46
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard

geen enkele provider biedt meer edge aan, je maakt gebruik van gprs
  #26  
Oud 28 March 2008, 00:15
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Berichten: 14
Standaard

APN: internet

Niets invullen bij gebruikersnaam en wachtwoord. Werkt perfect hier.
  #27  
Oud 29 March 2008, 10:59
Geo's schermafbeelding
Geo Geo is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Nice
Berichten: 15
Stuur een bericht via Skype™ naar Geo
Standaard

Klopt het, als ik dit allemaal zo lees, dat het NIET mogelijk is om mail/internet
te doen via een T-Mobile abo zonder extra internet abonnement??
M.a.w. is er altijd naast je abo een extra internetabo nodig?
  #28  
Oud 29 March 2008, 12:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Geo Bekijk bericht
Klopt het, als ik dit allemaal zo lees, dat het NIET mogelijk is om mail/internet
te doen via een T-Mobile abo zonder extra internet abonnement??
M.a.w. is er altijd naast je abo een extra internetabo nodig?
Je kunt probleemloos zonder apart abonnement Internetten bij T-Mobile. E.e.a. staat dan ook vermeld op hun website. Ik zou je echter aanraden om ook eens naar het tarief te kijken want dan zul je zien dat een Web'nWalk je een fractie van die kosten kost.
  #29  
Oud 29 March 2008, 15:56
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard

GPRS moet echter wel geactiveerd worden. Mi moet je dus wel eerst een internet abbo afsluiten (web 'n walk, PIT, etc)
Bij mij deed internet het nl pas na afsluiten abbo en activeren gprs
  #30  
Oud 3 April 2008, 11:19
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb nu alles al geprobeerd. Netwerk opnieuw instellen..tmobile niet invullen bij het wachtwoord en gebruikersnaam..eigenlijk alles wat hier staat en toch doet hij het niet.

Wat doe ik verkeerd? Ik heb op mijn vorige telefoon gewoon internet gehad zonder problemen.
  #31  
Oud 19 April 2008, 03:13
freemanfunky's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar freemanfunky Stuur een bericht via Yahoo naar freemanfunky
Question

weet iemand misschien het kost van t-mobile EDGE?
ik gebruik het alleen maar om te msn-en en ym-en...en ook af en toe googlen en adress zoeken met Maps...
  #32  
Oud 20 April 2008, 21:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joessie Bekijk bericht
GPRS moet echter wel geactiveerd worden. Mi moet je dus wel eerst een internet abbo afsluiten (web 'n walk, PIT, etc)
Bij mij deed internet het nl pas na afsluiten abbo en activeren gprs
Nee hoor, dit kan ook los. Mijn vader heeft geen PIT en daarop werkte alles ook gewoon. Overigens is PIT natuurlijk wel een stuk handiger, die 9,50 is echt een schijntje en het werkt perfect. Wat ik wel doe; als er van sites ook pda-varianten bestaan (zoals van geenstijl, nu.nl, hyves e.d) dan gebruik ik de pda-varianten --> vaak reclame vrij en werkt toch ff handiger op een klein scherm.
  #33  
Oud 21 April 2008, 11:23
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freemanfunky Bekijk bericht
weet iemand misschien het kost van t-mobile EDGE?
ik gebruik het alleen maar om te msn-en en ym-en...en ook af en toe googlen en adress zoeken met Maps...


zonder pit abo betaal je E 2.36 per MB die je binnen haalt.
  #34  
Oud 6 May 2008, 19:45
» iPhone NL 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 3
Standaard geen verbinding met internet T-Mobile

Beste mensen,

ik heb een t-mobile abbo en internet, maar het lukt niet met mij Iphone te internetten. Ik heb de GPRS- instellingen reeds ingevoerd, maar hij doet het nog steeds niet. help mij aub.

groet Alex
  #35  
Oud 6 May 2008, 20:20
» iPhone NL 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joessie Bekijk bericht
lars, ik zou eerst proberen of gprs werkt op een andere gsm als je daar je sim in stopt. Als het dan werkt, dan ligt het aan je iphone, anders aan t-mobile. Bij mij was het laatste het geval. Klantenservice moet je negeren, die vertelde mij dat het zou moeten werken. Eindelijk technische dienst gesproken, zij hebben internet alsnog geactiveerd en het werkte meteen. Als het aan je iphone ligt dan zou ik een firmware upgrade overwegen.

Weet je wat het nummer is van de technische dienst??

Thanks
  #36  
Oud 6 May 2008, 23:33
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alexis Bekijk bericht
Weet je wat het nummer is van de technische dienst??

Thanks
nope, dat is ook een probleem. Je moet wachten tot ze jou terugbellen (doen ze wel, maar ik kon dan net telkens niet opnemen...)
succes
  #37  
Oud 20 May 2008, 19:42
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 5
Standaard

Hi,

ben al sinds een maand of 2 in het bezit van mn iphone en heb nu ook maar web and walk genomen.
Waar kan ik de gegevens invoeren die nodig zijn?
thanks!
  #38  
Oud 7 June 2008, 14:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 39
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, de netwerk instellingen vernieuwd en toch krijg ik de mededeling als ik b.v. gebruik wil maken van Safari: Safari kan de pagina niet openen, omdat de server onvindtbaar is. Weet iemand hoe dit op te lossen is? Wiki kwam ik niet ver mee.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met GPRS en Wi-Fi Elvan Wi-Fi 7 26 December 2010 16:34
Geen problemen met T-Mobile johan362 T-Mobile 1 15 December 2010 17:08
iPhone 3GS: T-mobile problemen met unlock jvd1971 Unlock 3 16 August 2010 23:47
Problemen met GPRS verbinding oliebol Mobistar 0 3 April 2010 12:16
Problemen met mobile me Rvl iTunes 0 15 November 2008 11:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:17.