problemen met t-mobile/GPRS

problemen met t-mobile/GPRS discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ha, Ik heb een Iphone 1.1.2 met stealthsim en t-mobile. Ik heb tevens een pocket internet totaal pakket. De Iphone staat ingesteld op Edge aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 February 2008, 18:16
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard problemen met t-mobile/GPRS

Ha,
Ik heb een Iphone 1.1.2 met stealthsim en t-mobile. Ik heb tevens een pocket internet totaal pakket. De Iphone staat ingesteld op Edge aan (APN: internet, username/password: t-mobile), maar er gebeurt verder niks. Hij geeft geen Edge icoon oid aan en ik kan dus ook niet internetten of emailen (alleen als ik een Wi-Fi verbinding heb). Moet ik nog een hack oid installeren. Graag jullie hulp!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 February 2008, 18:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 26
Standaard

Ik heb hetzelfde, al een oplossing!?

Gr Remco.
  #3  
Oud 6 February 2008, 18:28
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Wat je kan proberen is:

Ga naar instellingen/algemeen/stel opnieuw in/ Herstel netwerkinstellingen

Na dit opnieuw edge instellingen ingeven.
  #4  
Oud 8 February 2008, 20:29
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 12
Standaard

Iemand al gelukt te internetten met t-mobile ?
  #5  
Oud 8 February 2008, 21:43
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 41
Standaard

ja, 1.1.2 met simfreer inderdaad internet, t-mobile, t-mobile Alleen kan ik edge niet meer uitkrijgen.baal ik wel van want eerst zei hij edge niet te gebruiken en nu doet hij het ongevraagd Oplossing???
  #6  
Oud 8 February 2008, 21:44
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 41
Standaard

heb het al gevonden netwerken opnieuw instellen
  #7  
Oud 9 February 2008, 09:35
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 12
Standaard

Kreeg het niet voor mekaar om de edge op het scherm te krijgen, heb hem softwarematig geunlocked met het oneclick systeem en nu staat edge er wel bij, internet werkt nu wel
  #8  
Oud 9 February 2008, 13:43
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb wel EDGE in het menu, maar volgens mij heeft T-mobile mijn internet niet goed geactiveerd. Op mijn andere telefoon werkt het ook niet en krijg ik als opmerking: packet gegevensbestand niet beschikbaar, terwijl ik zowel automatisch (via sms t-mobile) als handmatig de gprs instellingen heb ingevoerd in de nokia. Weet iemand wat dit bericht betekent? Klantenservice t-mobile helpt ook niet echt verder...
  #9  
Oud 11 February 2008, 13:41
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

ik heb precies hetzelfde probleem,
heb sinds gister telefoon functie enzo ,

maar via netwerkinstellingen apn wachtwoord enzo krijg ik tog geen safari als ik me wi fi uitschakel,

waiting for help
  #10  
Oud 11 February 2008, 15:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 12
Standaard

APN: internet
Gebruikersnaam: tmobile
Wachtwoord: tmobile

eerst even netwerk herstellen doen dan moet het werken
  #11  
Oud 12 February 2008, 11:19
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

ik heb internet

alleen als ik bijvoorbeeld yotube filmpjes wil kijken dan doen hij het niet ...
krijg dan de volgende melding

verbinding met youtube mislukt. daarna : EDGE activeren niet mogelijk u heb geen abonnement op EDGE.

beetje vreemd tewijl ik wel me weerkaart kan actualiseren enzo wat ook via GPRS moet gaan .

mensen met het zelfde probleem ??

greetz JDJ
  #12  
Oud 12 February 2008, 11:20
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

dit bovendste natuurlijk allemaal als ik me Wi-Fi uitzet het dus dat me iphone alleen maar GPRS heeft

ff voor de duidelijkheid
  #13  
Oud 12 February 2008, 16:34
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard

daar is een fix voor te downloaden. Is wel op het forum te vinden.

gr
  #14  
Oud 20 February 2008, 12:54
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 9
Standaard

eindelijk contact gehad met technische dienst (ze bellen wel braaf terug, maar altijd als ik niet op kan nemen). GPRS moest nog geactiveerd worden (hoewel de klantenservice (zucht) steeds vertelde dat het gewoon zou moeten werken. Maar het is nu draaiende, mooi
  #15  
Oud 21 March 2008, 14:30
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 10
Standaard

hoe kan ik netwerkherstellen, want mijn browser geeft aan your not subsribed.
  #16  
Oud 21 March 2008, 17:03
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door racoon Bekijk bericht
hoe kan ik netwerkherstellen, want mijn browser geeft aan your not subsribed.


Ga naar instellingen/algemeen/stel opnieuw in/ Herstel netwerkinstellingen

Na dit opnieuw edge instellingen ingeven.
  #17  
Oud 21 March 2008, 17:26
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 10
Standaard

dat is gelukt, kan ik ook de grootte aanpassen, want google is bijna niet te lezen.

en iemand die dit al gelukt is?

How to Access Free Windows Live Hotmail in iPhone Mail - About Email

ik loop vast bij uitgaande hostname daar moet ik iets invullen, maar wat?

Laatst gewijzigd door racoon; 21 March 2008 om 17:32.
  #18  
Oud 25 March 2008, 22:56
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 2
Standaard niet werkend internet

beste mensen,

Ik ben in het bezit van een iphone versie 1.1.1 heb verder tmobile als netwerk met internet abbo.

Krijg alleen dit niet aan de gang. Heb inmiddels werkelijk alles geprobeerd. Ook de handige tips hier, maar niets helpt!

Ik heb het zo gedaan: ANP internet
gebruikersnaam tmobile
wachtwoord tmobile

Verder heb ik herstel netwerkinstellingen gedaan en niets helpt. T-mobile wil me ook verder niet helpen omdat de telefoon nog niet officieel gelanceerd is.

Is er iemand die me kan helpen? Betaal nu al ruim 3 maanden voor jan ***!

Groetjes Lars
  #19  
Oud 26 March 2008, 01:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door larsdegeus Bekijk bericht
. T-mobile wil me ook verder niet helpen omdat de telefoon nog niet officieel gelanceerd is.
Onzin want de GSM die je toevallig gebruikt en GPRS hebben geen enkele relatie met elkaar.

Ik vermoed dat er toch iets niet goed bij 'Edge' ingesteld staat.
  #20  
Oud 26 March 2008, 01:36
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 2
Standaard

ja oke, maar wat dan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met GPRS en Wi-Fi Elvan Wi-Fi 7 26 December 2010 16:34
Geen problemen met T-Mobile johan362 T-Mobile 1 15 December 2010 17:08
iPhone 3GS: T-mobile problemen met unlock jvd1971 Unlock 3 16 August 2010 23:47
Problemen met GPRS verbinding oliebol Mobistar 0 3 April 2010 12:16
Problemen met mobile me Rvl iTunes 0 15 November 2008 11:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:56.