Microsim activeren?

Microsim activeren? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net de Iphone opgehaald, en moet de microsim activeren. Er staat dat dit kan op my-tmobile, maar daar kan ik niks vinden. Weet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30-07-10, 13:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 28
Standaard Microsim activeren?

Ik heb net de Iphone opgehaald, en moet de microsim activeren. Er staat dat dit kan op my-tmobile, maar daar kan ik niks vinden. Weet een van jullie hoe dit moet?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-07-10, 13:56
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 561
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jappe1994 Bekijk bericht
Ik heb net de Iphone opgehaald, en moet de microsim activeren. Er staat dat dit kan op my-tmobile, maar daar kan ik niks vinden. Weet een van jullie hoe dit moet?
Even helpdesk bellen dan is het zo geregeld . (tel nr. 1200)
  #3  
Oud 30-07-10, 14:32
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 140
Standaard

Bij mij hadden ze 'm al gelijk in de winkel geactiveerd, kon 'm er dus in doen en gelijk aan de slag.
  #4  
Oud 30-07-10, 14:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 28
Standaard

Het is gelukt, dankje.
  #5  
Oud 30-07-10, 18:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Leiderdorp
Berichten: 3
Send a message via twitter to leeu5939
Standaard

Goede service van T-mobile even bellen en klaar!
  #6  
Oud 30-07-10, 20:28
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leeu5939 Bekijk bericht
Goede service van T-mobile even bellen en klaar!
Klopt, maar...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jappe1994 Bekijk bericht
Ik heb net de Iphone opgehaald, en moet de microsim activeren. Er staat dat dit kan op my-tmobile, maar daar kan ik niks vinden. Weet een van jullie hoe dit moet?
... activeren via My T-Mobile lukt niet: die optie is er niet itt wat beweerd wordt in het schrijven bij de microsim.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 30-07-10, 20:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Klopt, maar...

... activeren via My T-Mobile lukt niet: die optie is er niet itt wat beweerd wordt in het schrijven bij de microsim.
Staat bij mij duidelijk dat activeren via de site alleen voor zakelijke abonnees is.
  #8  
Oud 30-07-10, 21:53
john1979's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 496
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Ik heb het gewoon via iTunes gedaan. Wist niet dat dit ook werkte maar kon ook niets vinden via My T-Mobile.

Gewoon sim er in gedaan en aan iTunes gehangen, kreeg van zelf een popup met het bericht dat de sim geactiveerd was. Bij die van mijn zusje via de zelfde manier gedaan en dat werkte ook gewoon.

Voor de duidelijkheid: Beide sims waren nog niet geactiveerd in de winkel of op andere manier.
__________________
iPhone 8 Plus 64GB Space Gray | Firmware iOS 11 | Jailbreak: Nee
  #9  
Oud 30-07-10, 23:20
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Ik vond het ook niet bij T-Mobile. Mijne was ook nog niet geactiveerd maar stopte hem gewoon in het toestel en sloot het op iTunes aan. Toen werkte alles gewoon
  #10  
Oud 31-07-10, 08:33
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kyle Bekijk bericht
Staat bij mij duidelijk dat activeren via de site alleen voor zakelijke abonnees is.

Quote van de brief van T-Mobile die bij de eerder bestelde micro-sim zat:
Citaat:
U kunt deze activeren via My T-Mobile (uitgezonderd zakelijke eindgebruikers ...)
  #11  
Oud 31-07-10, 10:36
Koelkastlampje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht

Quote van de brief van T-Mobile die bij de eerder bestelde micro-sim zat:
De brief is niet juist.
Bij de brief zat een een bijgevoegde folder. De stappen in deze folder moet je volgen, hierin staat dat moet bellen met het 1200.
  #12  
Oud 31-07-10, 21:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 67
Standaard

Heb hem in de telefoon gestopt en aan itunes gehangen maar hy doet het bij mijn niet! maandag maar even bellen!
  #13  
Oud 31-07-10, 21:47
john1979's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 496
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bollie1 Bekijk bericht
Heb hem in de telefoon gestopt en aan itunes gehangen maar hy doet het bij mijn niet! maandag maar even bellen!
Even voor je op het forum van T-Mobile gekeken.

Doet hij het ook niet als je de iPhone even opnieuw opstart na hem aan iTunes gehangen te hebben?
  #14  
Oud 01-08-10, 17:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 67
Standaard

Heb het geprobeert, tydens itunes opnieuw opstarten en nadat hy aan itunes heeft gehangen opnieuw opstarten, uiteraard nadat hy gesynchroniseerd was.

Toch maar even via de klantenservice doen dan!

iig bedankt voor het uitzoeken!
  #15  
Oud 01-08-10, 17:05
john1979's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 496
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Hmmm dat is balen joh. Nou ja, dan maar even de klantenservice bellen. Zit denk ik dan toch niet anders op.
  #16  
Oud 08-08-10, 19:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 9
Standaard

Is het bij jullie ook zo dat jullie oude simkaart het nu niet meer doet? Ik zou die graag willen gebruiken bij mijn oude Nokia (kroeg telefoon)
  #17  
Oud 08-08-10, 19:41
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Ergens boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dynamiet Bekijk bericht
Is het bij jullie ook zo dat jullie oude simkaart het nu niet meer doet? Ik zou die graag willen gebruiken bij mijn oude Nokia (kroeg telefoon)
Ja, de consequentie van het activeren van je microsim is dat je oude sim wordt gedeactiveerd.. en het dus niet meer doet. Als jij je oude kroegtijger wilt blijven gebruiken dan moet je een duo sim aanvragen bij T-Mobile..
__________________
 iPhone X 256GB  iMac 27" 2.66 Mhz i5, 12GB intern, 1TB HD 
  #18  
Oud 08-08-10, 19:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 9
Standaard

Beetje dom, dat kost weer 15€ terwijl ik eigenlijk al een simkaart had.

Die 15€ is wel eenmalig toch?
  #19  
Oud 08-08-10, 19:48
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Ergens boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dynamiet Bekijk bericht
Beetje dom, dat kost weer 15€ terwijl ik eigenlijk al een simkaart had.

Die 15€ is wel eenmalig toch?
Volgens de website van T-Mobile....:

Citaat:
Wat is Duo Sim?

Duo Sim zijn twee simkaarten voor n mobiel nummer. Als je gebruiktmaakt van meerdere toestellen, dan hoef je met Duo Sim nooit meer van simkaart te wisselen. Je kunt je twee simkaarten niet tegelijk gebruiken. Schakel dus het ene toestel uit, voordat je het andere aanzet.
Je kunt Duo Sim aanvragen via de 06-24001200 (Abonnee, standaard beltarief*). Een Duo Simkaart kost € 17,85 (inclusief btw).
* Beltarief geldt uitsluitend voor Relax-abonnementen vanaf 11 januari 2010 en Voordeelsim. Het nummer is gratis voor Flex-, MyFaves- en iPhone-abonnementen en Relax-abonnementen die afgesloten zijn voor 11 januari 2010.
en ja, het lijkt me inderdaad nmalig. Ik denk dat je er alleen heel duidelijk bij moet zeggen dat het om een combi met microsim moet gaan...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
MIcrosim vraagje Inador T-Mobile 3 28-09-10 16:07
Microsim(adapter) bisebaer Mobistar 25 23-09-10 12:40
MicroSIM Jasn Mobistar 7 20-08-10 09:56
Belgi: Telenet microsim syren Overige providers Belgi 15 13-08-10 18:36
Hi microsim ontvangen! aikoN Overige providers Nederland 13 26-07-10 23:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:07.