zelf sim knippen van HI naar t-mobile????

zelf sim knippen van HI naar t-mobile???? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) das wel de veiligste manier denk ik, dan weet je zeker dat je niet alsnog een nieuwe moet kopen als het knippen mislukt...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 6 August 2010, 09:49
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 29
Standaard

das wel de veiligste manier denk ik, dan weet je zeker dat je niet alsnog een nieuwe moet kopen als het knippen mislukt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 August 2010, 13:30
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

zo moeilijk is dat knippen niet, zolang je de zwarte lijnen goed knipt, de rest is op maat knippen (zie mijn eerdere posts met foto) en anders kan je alsnog 1 bestellen bij kpn.
Heb er nu 2 geknipt en allebei gelukt.
  #23  
Oud 7 August 2010, 09:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2010
Berichten: 124
Standaard

ik heb een hi kaartje gewoon op het oog geknipt

de microsim van tmobile als mal en knippen maar

gewoon langs het randje en passend maken
  #24  
Oud 7 August 2010, 18:40
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2010
Locatie: Belgie
Berichten: 31
Stuur een bericht via Skype™ naar tendonsie Send a message via twitter to tendonsie
Standaard

Ikzelf heb zonet ook een oud kaartje verknipt zonder een site te gebruiken en gewoon een breekmes erbij nemen. Lukte prima en iphone aanvaard het

Als je verknipt raad ik wel aan zo snel mogelijk toch een originele in de winkel te halen. Ikzelf wacht namelijk op MobileVikings hun micro sim kaartje in men bus, in tussentijd maar een oude sim genomen om alsnog de iphone te kunnen laten draaien
__________________
Mijn site: http://tendonsie.com
  #25  
Oud 9 August 2010, 14:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Kun je die template niet hier posten? dan kan ik morgen met mij vodafone kaartje aan de gang
  #26  
Oud 9 August 2010, 15:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 29
Standaard

Youtube filmpje met uitleg en een link naar de pdf:
YouTube - ‪How to make MicroSIM - TEMPLATE INCLUDED!‬‎

Ik mag het vanavond gaan proberen met een Hi kaartje, Mediamarkt belde net dat m'n bestelde 32GB binnen is
  #27  
Oud 9 August 2010, 15:52
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrGizMo Bekijk bericht
Kun je die template niet hier posten? dan kan ik morgen met mij vodafone kaartje aan de gang
http://neverbeclever.eu/MicroSIM.pdf

succes!
  #28  
Oud 9 August 2010, 16:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neverbeclever Bekijk bericht
Hmm werkt deze ook met een vodafone sim? dacht dat iets anders geknipt moest worden ?
  #29  
Oud 9 August 2010, 16:52
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Klopt, bij Vodafone moet je dwars door het koperkleurige heen knippen.

Staat een filmpje van Youtube op het forum waar precies

Voor de rest is het gewoon een beetje erom heen knippen
__________________

  #30  
Oud 9 August 2010, 16:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Klopt, bij Vodafone moet je dwars door het koperkleurige heen knippen.

Staat een filmpje van Youtube op het forum waar precies

Voor de rest is het gewoon een beetje erom heen knippen
Waar precies weet je dus ook niet
  #31  
Oud 9 August 2010, 16:57
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Even dit filmpje helemaal kijken voordat je begint met knippen

YouTube - Vodafone sim knippen naar formaat microsim iPhone4
  #32  
Oud 9 August 2010, 17:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Even dit filmpje helemaal kijken voordat je begint met knippen

YouTube - Vodafone sim knippen naar formaat microsim iPhone4
Bedankt voor de video, is er geen aparte vodafone template ?

Vodafone SIM omzetten naar MicroSIM problemen | One More Thing

Staat nog meer info

Alleen hier ziet er wel iets anders uit :

How To Convert a SIM to a MicroSIM with a Meat Cleaver!
  #33  
Oud 9 August 2010, 17:10
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrGizMo Bekijk bericht
Bedankt voor de video, is er geen aparte vodafone template ?

Vodafone SIM omzetten naar MicroSIM problemen | One More Thing

Staat nog meer info

Alleen hier ziet er wel iets anders uit :

How To Convert a SIM to a MicroSIM with a Meat Cleaver!
Ik heb een stukkie terug een foto geplaatst met zwarte en rode lijnen waar je moet knippen, heb al 2 vodafoon kaartjes met succes zo geknipt. Aan de lange zijde (waar geen schuine hoek zit) moet je door het koper knippen. De korte zijde (ook zonder schuine zijde) moet je strak langs het koper knippen. De rest op maat knippen, de hoeken met een nagelveil iets afronden.
  #34  
Oud 9 August 2010, 17:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neverbeclever Bekijk bericht
Ik heb een stukkie terug een foto geplaatst met zwarte en rode lijnen waar je moet knippen, heb al 2 vodafoon kaartjes met succes zo geknipt. Aan de lange zijde (waar geen schuine hoek zit) moet je door het koper knippen. De korte zijde (ook zonder schuine zijde) moet je strak langs het koper knippen. De rest op maat knippen, de hoeken met een nagelveil iets afronden.

Die met Hi kaartje bedoel je? Nja ik gebruik anders de template wel, en als ik verkeerd knip heb ik gewoon pech. Zit alleen geen vodafone winkel hier, dus dan word het een paar dagen zonder telefoon
  #35  
Oud 9 August 2010, 17:49
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrGizMo Bekijk bericht
Die met Hi kaartje bedoel je? Nja ik gebruik anders de template wel, en als ik verkeerd knip heb ik gewoon pech. Zit alleen geen vodafone winkel hier, dus dan word het een paar dagen zonder telefoon
Mijn post van 5 augustus 22.53 uur, als je hem zo knipt komt het goed
  #36  
Oud 9 August 2010, 19:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neverbeclever Bekijk bericht
Mijn post van 5 augustus 22.53 uur, als je hem zo knipt komt het goed

Dan heb je hem toch iets anders geknipt dan die video met 3 verschillende simkaarten, want hij had hem ook via de template gedaan en toen deed ie het niet in ze iPhone
  #37  
Oud 9 August 2010, 19:57
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrGizMo Bekijk bericht
Dan heb je hem toch iets anders geknipt dan die video met 3 verschillende simkaarten, want hij had hem ook via de template gedaan en toen deed ie het niet in ze iPhone
yep ik heb die videos niet gezien, gwoon knippen zoals ik eerder zei.
  #38  
Oud 10 August 2010, 10:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Nja ik ga het straks proberen, hopelijk komt het goed
  #39  
Oud 10 August 2010, 14:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Hmm Net gedaan met een oude Hi kaart, toestel vraagt om pincode en unlocked zich.
Alleen daarna zegt het geen service, waarschijnlijk komt dat dan door dat Hi kaart verlopen is
  #40  
Oud 12 August 2010, 16:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 36
Standaard

Heb deze methode ook gebruikt werkt perfect had wle een tmobile simlock met ultrasn0w heb ik em ge unlockt nu heb ik vodafone wel goed opletten je moet me precies passend maken anders ben je lang bezig
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sim knippen --> eerst doorschakelen? matthijst iPhone algemeen 2 15 October 2010 16:29
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 01:12
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 21:46
Knippen Sim-Card tollo71 Unlock [archief] 10 17 January 2008 22:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:44.