zelf sim knippen van HI naar t-mobile????

zelf sim knippen van HI naar t-mobile???? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb inmiddels de iphone 4, nu heb ik nog een gewoon kaartje van kpn HI , verknippen, kan ik het micro adaptor van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 August 2010, 22:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard zelf sim knippen van HI naar t-mobile????

hallo,

ik heb inmiddels de iphone 4, nu heb ik nog een gewoon kaartje
van kpn HI , verknippen,
kan ik het micro adaptor van t mobile kaart erop leggen,???
iok ben bang van niet..want zoals ik zie, zijn de koperen chips
geheel anders....
en op youtube zijn wel een aantal filmpjes te zien, maar alles behalve van hi.
ik hoop dat iemand mij kan helpen..
ik hem de iphone inmiddels wel geunlockt, en jailbreak...
nu nog mijn eigen kaartje erin..
alvast vriendelijk bedankt..

mvg benny
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 August 2010, 22:53
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

dit werkt perfect:

ik heb hem gewoon uit de losse hand geknipt volgens de foto, ben bovenaan begonnen en dan passend knippen
  #3  
Oud 5 August 2010, 22:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard

heb jij het bij een simkaart van hi , (kpn) gedaan ?

bedankt
  #4  
Oud 5 August 2010, 22:59
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

nog even ter verduidelijking:
eerst de lange kant boven aan de foto psies zoals op foto, dan de korte kant links psies zoals op foto, dan de rest op maat van de bestaande microsim knippen cq passend knippen voor de adapter die in je ifoon 4 gaat.
  #5  
Oud 5 August 2010, 23:00
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bennybreda Bekijk bericht
heb jij het bij een simkaart van hi , (kpn) gedaan ?

bedankt
nee, was een vodafoonkaart (bij 2 foons gedaan allebei gelukt)
was de eerste x wel angstig, vond het raar om (bovenaan) in de koperen chip te knippen

Laatst gewijzigd door neverbeclever; 5 August 2010 om 23:03.
  #6  
Oud 5 August 2010, 23:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard

dat is het probleem,.
ik heb dus kpn.. en de koperen chip, ziet er heeel anders uit,
en hele andere indeling!!
op youtube, staat over vodafone ook genoeg, moaar niet over hi//
en zoals op de foto te zien is, met de lijnen die getekend staan,
kan ik dus niet aanhouden, omdat ik geen vodafone heb..
toch bedankt
  #7  
Oud 5 August 2010, 23:06
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bennybreda Bekijk bericht
dat is het probleem,.
ik heb dus kpn.. en de koperen chip, ziet er heeel anders uit,
en hele andere indeling!!
op youtube, staat over vodafone ook genoeg, moaar niet over hi//
en zoals op de foto te zien is, met de lijnen die getekend staan,
kan ik dus niet aanhouden, omdat ik geen vodafone heb..
toch bedankt
maak eens een foto van die kpn chip
  #8  
Oud 5 August 2010, 23:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard

komt eraan,
een moment
  #9  
Oud 5 August 2010, 23:21
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bennybreda Bekijk bericht
komt eraan,
een moment
mooi, dan zet ik er de lijnen wel op die je moet knippen
  #10  
Oud 5 August 2010, 23:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard hier de foto

hier de foto
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg hi kaartje.jpg‎ (40,8 KB, 80x gelezen)
  #11  
Oud 5 August 2010, 23:43
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard



De zwarte lijnen moet je psies aanhouden, de rode lijnen zijn om passend te maken (dus bij de rode lijnen eerst wat ruimer knippen)

Laatst gewijzigd door neverbeclever; 6 August 2010 om 00:29.
  #12  
Oud 6 August 2010, 00:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard

helaas, voor mij
dat gaat niet werken...!!!
nu kan ik helemaal niet meer bellen...
  #13  
Oud 6 August 2010, 00:11
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bennybreda Bekijk bericht
helaas, voor mij
dat gaat niet werken...!!!
nu kan ik helemaal niet meer bellen...
bij de rode lijnen wat bijknippen, de hoekjes wat afronden zodat ie wat losser in de houder zit, dan kan je hem wat schuiven en heb je kans dat hij het wel doet.

anders kpn bellen (17,50 voor een microsim)
  #14  
Oud 6 August 2010, 00:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard

na wat knip en plakwerk, jawel...hij doet het weer!!!
dus zoals neverbeclever al zei..en aangaf...
de lijnen kloppen ongeveer..
mijn dank is weer groot...

ik kan weer bellen, met mun nieuwe iphone, en voorlopig oude abbo...
neverbeclever....thanks!!
  #15  
Oud 6 August 2010, 00:27
neverbeclever's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 84
Send a message via twitter to neverbeclever
Standaard

wat ben ik toch weer goed he! lol
  #16  
Oud 6 August 2010, 02:03
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 29
Standaard

De template pdf die neverbecleve heeft gebruikt moet toch gewoon voor elke simkaart werken, dus ook voor hi? Dus simkaart op de template vastplakken en precies via de lijnen snijden/knippen..
Ik zal morgen mijn hi simkaart moeten ombouwen naar microsim, dus ben benieuwd of 't lukt Persoonlijk lijkt me het 't handigst om een stanley mesje en lineaal te gebruiken..

Laatst gewijzigd door bureno; 6 August 2010 om 02:05.
  #17  
Oud 6 August 2010, 08:48
» iPod touch 8GB  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Berichten: 6
Standaard

Waarom niet gewoon via KPN Hi een microsim bestellen?
  #18  
Oud 6 August 2010, 08:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: breda
Berichten: 37
Standaard

heel simpel,

omdat mijn hi abbo over 3 weken verloopt, en ik mijn nieuw kaartje van t-mobile kan gaan gebruiken,..
  #19  
Oud 6 August 2010, 09:07
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 29
Standaard

Bij mij loopt het Hi abbo in september af, daarna Vodafone. Bij Hi moet je betalen voor een micro-sim, dus voor die ene maand wil ik de sim ook wel zelf trachtten te knippen..
  #20  
Oud 6 August 2010, 09:09
» iPod touch 8GB  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Berichten: 6
Standaard

Duidelijk! Ik vroeg het me af, want mijn abbo bij Hi loopt pas volgend jaar juni af. Maar mijn vriendin kan nieuw abbo ergens afsluiten en dan kan ik haar iPhone4 nemen.
Vandaar dat ik het vroeg.
Dan kan ik beter wel een microsim bij Hi kopen, lijkt mij?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sim knippen --> eerst doorschakelen? matthijst iPhone algemeen 2 15 October 2010 16:29
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 01:12
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 21:46
Knippen Sim-Card tollo71 Unlock [archief] 10 17 January 2008 22:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:15.