iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Nummerbehoud - wat moet ik invullen? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/67261-nummerbehoud-moet-invullen.html)

tsubasa 06-08-10 17:55

Nummerbehoud - wat moet ik invullen?
 
Beste mensen, Het is voor het eerst dat ik van provider verander enz; ik vertrek van mijn eerste abbo telefoon dus vandaar dat dit waarschijnlijk nooby overkomt =(

Mijn contract is eigenlijk al verlopen bij Telfort -ik heb nog niet afgezegd (dat moet ik ook nooit zelf doen heb ik begrepen?). Ik heb al een iPhone 4 besteld maar die komt dus waarschijnlijk pas ergens in de laatste week van September of ergens oktober beschikbaar zijn.

Wat moet ik nou invullen bij nummerbehoud op dat bestelling afronden scherm in dat laatste regeltje waar je een datum moet invullen? Mijn contact is in weze al afgelopen en wordt alleen verlengd omdat ik nog niet heb opgezegd(?) en gaat gewoon door totdat T-mobile mijn nummer overneemt.

Wat als iets verschrikkelijk mis zou gaan en ik pas in december een telefoon zou krijgen (please god no!) maar ik zou bij wijze van 15 augstus hebben ingevuld? Er staat tenslotte dat je maar 4 maanden van tevoren het mag aanvragen.

Kortom waar het me om gaat is wat ik daar moet invullen. Het belangrijkst voor mij is dat ik nog gewoon gebeld kan worden en dat ik mn 06 vasthoud. Tenslotte dat zodra ik mijn iPhone 4 in mijn handen heb dat die het nummer geporteerd krijgt.

Waarschijnlijk voor velen een capt. obvious vraag maar dit is me helemaal nieuw en zit een beetje te panicken omdat ik echt het nummer MOET houden en gebeld moet kunnen worden ivm school en werk.
Alvast bedankt en sorry als dit in een verkeerde forum is geplaatst.

tsubasa 07-08-10 14:01

Iemand?
TL;DR versie:
Wat moet je invullen bij de datum invoer van nummerbehoud als je contract al is verlopen -niet afgezegd dus?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:13.