iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Belangrijke iphone 4 informatie gekregen via KS tmobile (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/68961-belangrijke-iphone-4-informatie-gekregen-via-ks-tmobile.html)

bassie008 18-08-10 20:49

Belangrijke iphone 4 informatie gekregen via KS tmobile
 
Ik belde vanmiddag vanuit mijn werk de klantenservice van T-Mobile, echter belde ik in eerste instantie niet voor een vraag over mijn bestelde iphone via de t shop in Hengelo.

Na mijn vraag beantwoord te hebben gekregen, vroeg ik het vrouwtje is of zij wist wanneer ik ongeveer mijn Iphone zou hebben, ik vermelde dat ik 'm 30 juli via de t shop heb besteld. De mevrouw zei dat ik vrijdag of begin volgende week de iphone 4 in m'n broekzak zou hebben, dit omdat er vandaag en morgen vele pallets vol iphones binnen zullen komen. Dit klopt want dit wordt ook vermeld door het order management op het t mobile forum. Echter gaat van alle iphones die binnen komen om en nabij 55% naar internet/telefonische bestellingen, en de overige 45% wordt verdeeld over de t shops, alle t shops krijgen dus donderdag of vrijdag een grote lading.

Zij verwachtte echter dat mensen die online of telefonisch hebben besteld problemen zullen gaan krijgen met de levering, dit omdat AMP LOGISTICS het zeer druk gaat krijgen de komende dagen, weken ivm de grote levering aan iphones. ik ben benieuwd hoe het zich allemaal gaat ontwikkelen.. ik denk jullie ook.

fgeer 18-08-10 21:17

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door bassie008 (Bericht 536481)
want dit wordt ook vermeld door het order iphones. ik ben benieuwd hoe het zich allemaal gaat ontwikkelen.. ik denk jullie ook.

Mij boeit het niet zo haha, ik heb al een iPhone 4.

martinvb 18-08-10 21:25

...en ook bedankt voor uw bijzonder zinnige bijdrage.

@bassie: Dit zelfde geluid valt ook te lezen op https://forum.iculture.nl/f18/i...-geleverd.html dus er zal wel een kern van waarheid inzitten. :-)

Brie89 18-08-10 21:35

Ja klopt, dat topic heb ik gestart nadat ik op het t-mobile forum gevraagd had wanneer die "grote levering" dan zou komen en ze zeiden (in een PM) dat dit vóór het weekend zou zijn. Als KS dit ook bevestigt denk ik dat het nog wel eens daadwerkelijk zo zou kunnen zijn ;)

jrepko 18-08-10 22:07

dat wordt dan nog effe wachten, die van mij moet daar ook tussen liggen. Laat ik nou net volgende week op reis moeten :eek:!!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:15.