iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Geen mobiel internet meer T-mobile i-150 (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/69654-geen-mobiel-internet-meer-t-mobile-i-150-a.html)

SuperBoswachter 24-08-10 00:21

Geen mobiel internet meer T-mobile i-150
 
Enig idee hoe het mogelijk is dat een iphone 4 van de een op de andere dag ineens geen internet meer heeft? Heb vandaag naar de klantenservice gebeld waar mij werd verteld dat ik moest resetten (eerst netwerkinstellingen, daarna alles, herstellen via itunes). Allemaal gedaan, maar mocht natuurlijk niet baten, want er was immers ook niks veranderd aan de iphone van vrijdag op zaterdag. Toen bleek ineens dat er vrijdag om 20:08 uur een blokkade op mijn mobiel internet was gekomen (geen idee wat dat moet inhouden). Dit had mevrouw er dan zogenaamd weer afgehaald, maar na opnieuw opstarten nog steeds geen internet. Heb wel het 3G logo in beeld, maar krijg de volgende melding als ik iets op internet wil doen:
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk
U hebt geen abonnement op een mobiele dataservice

Ik heb gewoon een i-150 abonnement wat altijd heeft gewerkt, maar nu ineens niet meer. Iemand enig idee?
En ik zou teruggebeld worden door de "data afdeling", maar dat is ook nog niet gebeurd, zal ook wel gewoon een makkelijke manier zijn om van iemand af te komen....

iphone 4 met originele 4.0.1 software


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:54.