Slecht bereik

Slecht bereik discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik woon in Assen met de postcode 9403 en mijn bereik is in huis best wel vaak weg. Ook op andere plekken is het bereik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 September 2010, 00:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Berichten: 16
Standaard Slecht bereik

Ik woon in Assen met de postcode 9403 en mijn bereik is in huis best wel vaak weg. Ook op andere plekken is het bereik vaak ver te zoeken. Ik heb ook last van de death grip, maar als ik hem daar niet vast pak, heb ik ook vaak weinig bereik.

Ik maak nu steeds screenshots van de melding 'geen bereik' en dergelijken. Heeft het zin om deze i.c.m. een e-mail naar T-mobile te sturen? Heeft iemand hier ervaringen mee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 September 2010, 15:03
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

niet geschoten is altijd mis zeg ik altijd maar, ik zal het gewoon dus proberen, en ik heb hier geen ervaring mee maar bel wel met T-Mobile, ik woon 25 km van Zwolle vandaan.
  #3  
Oud 1 September 2010, 17:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar johanneslol Stuur een bericht via Skype™ naar johanneslol
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kjiee Bekijk bericht
Ik woon in Assen met de postcode 9403 en mijn bereik is in huis best wel vaak weg. Ook op andere plekken is het bereik vaak ver te zoeken. Ik heb ook last van de death grip, maar als ik hem daar niet vast pak, heb ik ook vaak weinig bereik.

Ik maak nu steeds screenshots van de melding 'geen bereik' en dergelijken. Heeft het zin om deze i.c.m. een e-mail naar T-mobile te sturen? Heeft iemand hier ervaringen mee?
hee ik woon in Assen met postcode 9406 en ik nergens problemen mee!
alleen als ik boven in mijn kamer zit heb ik soms 1 streepje bereik maar nooit helemaal geen bereik...
maar verder nergens problemen. zowel met als zonder hoesje !
  #4  
Oud 1 September 2010, 17:57
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Breda
Berichten: 16
Standaard

Het zal eerder aan het T-mobile netwerk liggen dan aan de iphone
  #5  
Oud 1 September 2010, 23:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Berichten: 16
Standaard

Haha oke Maar waar moet ik dan terecht? Gewoon het klachtenformulier op T-mobile site? Of is daar een speciaal formulier voor?
  #6  
Oud 2 September 2010, 10:24
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

weer netwerk plat ik wordt gek, ik hoop dat ook dit keer het weer snel is gefikst.
  #7  
Oud 2 September 2010, 15:37
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

gefikst
  #8  
Oud 3 September 2010, 11:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik sloot een zakelijk abbonement af bij T-mobile, maar heb thuis 3816 , geen bereik. Ik heb eens gehoord dat je T-mobile kunt benaderen en ze geld teruggeven. Heb nog ik weet niet hoeveel belminuten over :S
  #9  
Oud 3 September 2010, 20:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 1
Standaard

Download App : Netwerkradar (gratis)
Deze registreert alle ja/nee verbindingen en stuurt ze door naar provider.
  #10  
Oud 6 September 2010, 19:12
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 132
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kjiee Bekijk bericht
Ik woon in Assen met de postcode 9403 en mijn bereik is in huis best wel vaak weg. Ook op andere plekken is het bereik vaak ver te zoeken. Ik heb ook last van de death grip, maar als ik hem daar niet vast pak, heb ik ook vaak weinig bereik.

Ik maak nu steeds screenshots van de melding 'geen bereik' en dergelijken. Heeft het zin om deze i.c.m. een e-mail naar T-mobile te sturen? Heeft iemand hier ervaringen mee?
Welcome to the club tmobile is zwaar ***
  #11  
Oud 7 September 2010, 10:36
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Sinds gister vrijdag overgestapt naar KPN, gister sim unlock gedaan bij T-Mobile, en geen netwerk problemen meer ondervonden de death grip ook geen last meer van.
  #12  
Oud 7 September 2010, 20:42
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
Sinds gister vrijdag overgestapt naar KPN, gister sim unlock gedaan bij T-Mobile, en geen netwerk problemen meer ondervonden de death grip ook geen last meer van.
Heb je nu 120 euro betaald voor het unlocken van je iPhone en daarbij een nieuw abonnement bij KPN? Of is T-Mobile je tegemoet gekomen?
  #13  
Oud 8 September 2010, 06:00
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Nee T-Mobile is me niet tegemoet gekomen, ik heb 120 euro betaald voor het unlocken, en heb alleen een nieuwe sim only 155 met extra snel internet abbo genomen bij KPN, dus ja ik heb nu 2 abbo's lopen voor 1 jaar.
  #14  
Oud 8 September 2010, 17:10
theprostitute's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 8
Standaard

Wat een Assenaren hier. Ik woon ook in 9403 maar heb nergens last van. Meestal gewoon volop bereik. 3G is wel eens wat minder op sommige plekken maar dat neem ik voor lief.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Slecht bereik na Jailbreak.. severance Jailbreak 5 17 February 2011 09:57
Wi-Fi, slecht bereik? RebelStar Wi-Fi 6 5 February 2011 12:39
Slecht bereik HHeinrich22 iPhone algemeen 2 26 September 2010 11:05
Slecht bereik na update 4.0.1 JimNuman iPhone algemeen 30 31 August 2010 13:23
Slecht bereik na unlock jk89 Unlock 1 9 October 2009 21:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:35.