Iphone 4 activeren met Prepaid SIM T-Mobile

Iphone 4 activeren met Prepaid SIM T-Mobile discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de zoekfunctie van het forum gebruikt, maar geen passend aatwoord gevonden. Vandaag heb ik de Iphone 4 ontvangen. Gekocht bij de Belcompany icm ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 September 2010, 20:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 2
Standaard Iphone 4 activeren met Prepaid SIM T-Mobile

Ik heb de zoekfunctie van het forum gebruikt, maar geen passend aatwoord gevonden.

Vandaag heb ik de Iphone 4 ontvangen. Gekocht bij de Belcompany icm een I-300 abbo. Ik heb nummerbehoud aangevraagd en ik heb van T-mobile te horen gekregen dat mijn nummer op 4 oktober 2010 geporteerd wordt (van Vodafone naar T-Mobile). Als ik nu mijn Iphone aanzet dan moet ik deze activeren. Ik heb reeds een Micro-SIM van T-Mobile ontvangen. Ik wil de Iphone tot 4 oktober wel graag gebruiken als Ipod enz..

Mijn vragen:

1) Als ik de Iphone nu activeer met de Micro-SIM van T-Mobile om hem als Ipod te gebruiken, activeer ik dan ook direct mijn abonnement? Kortom dubbele maandlasten? (Vodafone abonnement loopt immers nog 1 maand).

2) Kan ik beter een T-mobile prepaidkaartje halen, deze op Micro-SIM formaat knippen en de Iphone daarmee activeren? Ik wacht dan met het plaatsen van de Micro-SIM totdat het nummer is overgezet? Werkt deze methode? Kan ik dan gewoon van Micro-SIM wisselen?

Graag jullie reactie. Mocht ik onvolledig zijn dan hoor ik het ook graag.

Laatst gewijzigd door R@ver; 2 September 2010 om 20:42.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 September 2010, 23:17
whatitdo?'s schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2010
Locatie: Groningen
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar whatitdo? Send a message via twitter to whatitdo?
Standaard

Ik zit precies met hetzelfde , van Voda naar T-mobile i-300 abo i.c.m iPhone 4 en nr.behoud.

Als er iemand is die weet hoe of wat ook ik ben benieuwd!
Dubbele maandlasten wil ik zowiezo niet.
  #3  
Oud 9 September 2010, 13:16
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 176
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R@ver Bekijk bericht
Ik heb de zoekfunctie van het forum gebruikt, maar geen passend aatwoord gevonden.

Vandaag heb ik de Iphone 4 ontvangen. Gekocht bij de Belcompany icm een I-300 abbo. Ik heb nummerbehoud aangevraagd en ik heb van T-mobile te horen gekregen dat mijn nummer op 4 oktober 2010 geporteerd wordt (van Vodafone naar T-Mobile). Als ik nu mijn Iphone aanzet dan moet ik deze activeren. Ik heb reeds een Micro-SIM van T-Mobile ontvangen. Ik wil de Iphone tot 4 oktober wel graag gebruiken als Ipod enz..

Mijn vragen:

1) Als ik de Iphone nu activeer met de Micro-SIM van T-Mobile om hem als Ipod te gebruiken, activeer ik dan ook direct mijn abonnement? Kortom dubbele maandlasten? (Vodafone abonnement loopt immers nog 1 maand).

2) Kan ik beter een T-mobile prepaidkaartje halen, deze op Micro-SIM formaat knippen en de Iphone daarmee activeren? Ik wacht dan met het plaatsen van de Micro-SIM totdat het nummer is overgezet? Werkt deze methode? Kan ik dan gewoon van Micro-SIM wisselen?

Graag jullie reactie. Mocht ik onvolledig zijn dan hoor ik het ook graag.
1) Ja, bij het activeren krijg je dubbele maandlasten.
2) Ja, je kunt een t-mobile prepaid kaart gebruiken, maar zou het bij een t-mobileshop halen, want dan kun je er een micro sim bij vragen en direct laten activeren. Geef nadrukkelijk door dat je het voor je iPhone 4 wilt gebruiken, wellicht dat ze de microsim dan gratis geven.

Suc6
  #4  
Oud 9 September 2010, 14:11
whatitdo?'s schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2010
Locatie: Groningen
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar whatitdo? Send a message via twitter to whatitdo?
Standaard

Super, de tip ga ik zeker toepassen.
En de dubbele kosten gelukkig ook niet meer, alleen 2mnd wat opwaarderen.
Thx nogmaals.
  #5  
Oud 9 September 2010, 14:17
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Is dat zo? Ik heb hem ook geactiveerd met mijn nieuwe kaartje van t-mobile die officieel pas vanaf volgende maand in zou moeten gaan. Maar ik kan er niet mee bellen nog. Als ik meteen vanaf activatie zou moeten betalen, mag je aannemen dat je ook kunt bellen toch of zie ik dat verkeerd?
  #6  
Oud 9 September 2010, 14:59
whatitdo?'s schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2010
Locatie: Groningen
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar whatitdo? Send a message via twitter to whatitdo?
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Francis78 Bekijk bericht
Is dat zo? Ik heb hem ook geactiveerd met mijn nieuwe kaartje van t-mobile die officieel pas vanaf volgende maand in zou moeten gaan. Maar ik kan er niet mee bellen nog. Als ik meteen vanaf activatie zou moeten betalen, mag je aannemen dat je ook kunt bellen toch of zie ik dat verkeerd?
Hoi Francis, als het goed is wel zou je gewoon moeten kunnen bellen, let wel op dat je alles wat je verbruikt (tel.,sms, mms en data)buiten de bundeltarieven moet betalen.

Of je abo kan ook direct zijn ingaan bij activering, maar vraag dat voor de zekerheid ff bij klantenservice na. En ook of je abo kosten al zijn ingegaan!?
  #7  
Oud 9 September 2010, 15:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Ik heb gister mijn iPhone 4 gehaald en hierbij ook een micro-sim gekregen. Omdat ik zelf vodafone heb en wacht op de JB (t-mobile is niet mijn abo) heb ik hem alvast geactiveerd, maar krijg als de kaart erin zit de melding geen service. Abonnement zou pas volgende maand moeten lopen en daar lijkt het wel op.
  #8  
Oud 9 September 2010, 20:58
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whatitdo? Bekijk bericht
Hoi Francis, als het goed is wel zou je gewoon moeten kunnen bellen, let wel op dat je alles wat je verbruikt (tel.,sms, mms en data)buiten de bundeltarieven moet betalen.

Of je abo kan ook direct zijn ingaan bij activering, maar vraag dat voor de zekerheid ff bij klantenservice na. En ook of je abo kosten al zijn ingegaan!?
Ik krijg helaas ook de melding 'geen service'.......hoewel, 'helaas'? Ik zit idd ook niet te wachten op een dure rekening eind van de maand, want dan had ik beter mijn abo een maandje eerder in kunnen laten gaan. Ik wacht nog maar even heel (on)geduldig af tot de jailbreak er is. Had mijn huidige simkaart al verknipt als microsim , maar heb hem met een plakbandje kunnen fixen en hij doet het nog in mijn oude 3G.....thank god!!
  #9  
Oud 14 September 2010, 18:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Locatie: Haarlemmermeer
Berichten: 2
Standaard

Ik heb net als Francis mijn Iphone4 geactiveerd met de bijgeleverde microsim en tevens contact gehad met T-mobile. Mijn abbo gaan pas vanaf de 27ste in en tot die tijd is het een Ipod touch zeg maar!

Dus GEEN dubbele kosten!
  #10  
Oud 14 September 2010, 18:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 2
Standaard

Allen bedankt voor jullie antwoord!

Ik ben er mee naar de winkel (Belcompany) gegaan en daar is de Iphone voor mij geactiveerd. Ze hebben dit gedaan door een prepaid micro-SIM kaart van T-mobile te plaatsen en hem te activeren. Kan hem nu gewoon als Ipod gebruiken.

Nogmaals dank!
  #11  
Oud 1 July 2011, 18:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2011
Berichten: 1
Standaard

hey hallo allemaal,

ik heb zelf een probleem, ik heb een iphone 3 gehaalt met 16 g en een t-mobile simkaart gehaalt. ik moest hem activeren op internet maar de speciale usb-kabel werkt niet wand me laptop accepteerd hem niet. daarbij kan ik niks vinden waar ik het moet activeren van een iphone 3.

kunnen jullie mij advier geven wat ik moet doen.

moet ik netzoals bij de iphone 4 een micro simkaart halen?

groetjes franster
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Duitse T-Mobile Iphone met Nederlandse T-Mobile prepaid ndjiphone T-Mobile 7 16 August 2010 15:38
Activeren iphone met oude t-mobile sim. djkavaa T-Mobile 0 11 August 2010 20:35
t-mobile iphone 2x activeren met 1 sim? stefaaaan T-Mobile 0 14 July 2010 18:26
Iphone activeren via prepaid sim-kaart? natenextdoor Archief 1 5 January 2010 16:26
iPhone 3G: Activeer iphone met prepaid sim Zallaik Unlock 2 23 September 2009 19:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:45.