iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   geen internetverbinding in sommige apps (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/72435-geen-internetverbinding-sommige-apps.html)

appelopo 20-09-10 17:39

geen internetverbinding in sommige apps
 
Hallo,

ik heb een 3GS met 4.01 JB en zit bij Tmobile. Sinds enkele weken hebben sommige apps een probleem met het maken van een internetverbinding via 3G/GPRS. Via Wi-Fi heb ik geen probleem.

Teletekst of mail worden bijvoorbeeld niet geupdate en blijven 'hangen' in het verbinding maken met internet. De NU app heeft dit probleem nooit.

Als ik de NU app open en laat refreshen en vervolgens Teletekst of de mail open lukt het deze apps wel om verbinding te maken met de server :confused:

Heeft iemand enig idee hoe dit komt en hoe ik het kan verhelpen?

appelopo 21-09-10 16:08

probleem lijkt te zijn opgelost. Ik heb het Tmobile profiel (APN) verwijderd en een nieuwe APN voor Tmobile aangemaakt via Unlockit - APN Changer for your iPhone

Blijkbaar was na de update na IOS4 het profiel niet goed meer.

Ik hoop dat iemand anders hier ook iets aan heeft.

carmen030 19-02-11 11:23

Ik heb het zelfde alleen dan bij mijn ipodtouche. Ik kan wel op ebuddy maar bij alle andere apps staat er dat er geen verbinding is. Ik kan ook niet op safari of app store dus dat is best vervelend.
weet iemand hoe ik dit het beste kan oplossen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:26.