geen bereik thuis

geen bereik thuis discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Deze vraag staat totaal los van het algemene probleem wat men schijnt te hebben met het bereik van T-Mobile. Ik heb namelijk overal bereik... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 September 2010, 15:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard geen bereik thuis

Hallo!

Deze vraag staat totaal los van het algemene probleem wat men schijnt te hebben met het bereik van T-Mobile. Ik heb namelijk overal bereik... BEHALVE THUIS!

Kan iemand me vertellen waar dit aan kan liggen..?
Het vreemde is namelijk dat de indicator zegt dat ik gewoon bereik heb, maar als ik gebeld word door mensen, of smsjes zou moeten ontvangen, komen ze gewoon niet door... Met andere woorden, er is iets hier in huis dat mijn verbinding in de weg staat.

Ik heb een Wi-Fi netwerk hier, digitenne van KPN, verder niks.. Iemand??

Dank!

Groet,
Bart
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 September 2010, 16:00
3gSpeed's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 14
Standaard

Dit heb ik nou ook. Heel erg irritant. Woon in Amersfoort. Je zou verwachten dat de dekking beter is hier. Maar voornamelijk thuis heb ik er last van
  #3  
Oud 22 September 2010, 17:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Ja, alleen heb ik dus het idee dat het niet aan T-Mobile ligt... iemand nogmaals?
  #4  
Oud 22 September 2010, 21:16
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vivarobben Bekijk bericht
Je kan je betonnen muren vervangen door rietstaven.
Offtopic goh onze Tommy Cooper reageert ook op een serieus probleem

on topic

Kan vele factoren zijn maar als je buiten op balkon of in de tuin staat heb je dan wel ontvangst bij je huis?
__________________
Iphone 3GS 32 Gb Wit, JB, iPad 64GB 3g JB, Iphone 4 32 Gig JB
  #5  
Oud 22 September 2010, 22:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gserban Bekijk bericht
Offtopic goh onze Tommy Cooper reageert ook op een serieus probleem

on topic

Kan vele factoren zijn maar als je buiten op balkon of in de tuin staat heb je dan wel ontvangst bij je huis?
Op balkon, alles inorde, binnenshuis poef weg!! Help!! hahaha
  #6  
Oud 22 September 2010, 22:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2010
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kastenbart Bekijk bericht
Op balkon, alles inorde, binnenshuis poef weg!! Help!! hahaha
Het kan zijn dat de gebouw/huis waarin u woont te goed is geisoleert of teveel eizer/beton is gebruikt daardoor kan je geen verbinding krijgen.
  #7  
Oud 23 September 2010, 02:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 15
Standaard

ik heb dat ook. Maar als ik 3G uitzet, dan heb ik wel weer normaal bereik.
  #8  
Oud 23 September 2010, 09:11
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 419
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m@ndy Bekijk bericht
ik heb dat ook. Maar als ik 3G uitzet, dan heb ik wel weer normaal bereik.
Als je geen 3G bereik hebt moet je iPhone toch automatisch overgaan op het gewone netwerk? 3G werkt vaak niet binnenshuis als je in huis woont met betonnen muren.
  #9  
Oud 23 September 2010, 09:41
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Modbreak:
Kunnen we even normaal doen tegen elkaar. Anders ga ik berispingen uitdelen.

__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #10  
Oud 23 September 2010, 10:25
Lian1966's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Locatie: Breda
Berichten: 152
Send a message via twitter to Lian1966
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m@ndy Bekijk bericht
ik heb dat ook. Maar als ik 3G uitzet, dan heb ik wel weer normaal bereik.
Ik heb ook heel slecht en vaak geen bereik hier in huis.
Bedankt voor deze tip want dat werkt hier nu goed.
Ik moet ook voor klanten bereikbaar zijn dus dat gaat nu beter, thanks.
__________________
Groetjes Lian
  #11  
Oud 23 September 2010, 17:02
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar nanomeister Send a message via twitter to nanomeister
Standaard

Ik vermoed ook dat het hier thuis aan de HR+++ beglazing bijvoorbeeld ligt. Gekke is dat ik op de 1e etage vaak wl goede verbinding heb. Begane grond niet daar valt de verbinding regelmatig (lees: bijna altijd) volledig weg. Nu heeft niet alleen T-Mobile er hier last van maar KPN ook. Doe ik de schuifpui open dan is er niets aan de hand
  #12  
Oud 23 September 2010, 17:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2010
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanomeister Bekijk bericht
Ik vermoed ook dat het hier thuis aan de HR+++ beglazing bijvoorbeeld ligt. Gekke is dat ik op de 1e etage vaak wl goede verbinding heb. Begane grond niet daar valt de verbinding regelmatig (lees: bijna altijd) volledig weg. Nu heeft niet alleen T-Mobile er hier last van maar KPN ook. Doe ik de schuifpui open dan is er niets aan de hand
Op de eerste etage heeft vaak niet veel beton/ijzer als de begane grond. De begane grond is vaak extra stevig dan de eerste etage. De eerste etage hoeft minder te dragen dan de begane grond.
  #13  
Oud 23 September 2010, 20:02
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar nanomeister Send a message via twitter to nanomeister
Standaard

Dat is in mijn geval niet zo mijn huis bestaat uit 3 van dezelfde bakken bovenop elkaar waar een voor en achterkant ingezet is, gek genoeg zit er JUIST op de 1e etage meer materiaal dan op de BG omdat de hele achterzijde van glas is en dat is de plek waar ik altijd zit. Maar goed maakt niet uit verder maar het is wel opvallend in mijn vorige huis nooit ergens last van gehad.

Overigens denk ik dat het ook komt omdat er geen t-mobile paal in de buurt is, wij krijgen namelijk ook wel eens de melding dat alle lijnen bezet zijn!!!
  #14  
Oud 23 September 2010, 23:20
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht

Modbreak:
Kunnen we even normaal doen tegen elkaar. Anders ga ik berispingen uitdelen.


Hmmm jammer je hebt het verkeerde bericht dus verwijderd en mijn bericht weg gehaald terwijl ik een hele uitleg had neer gezet van de oorzaak omdat ik het zelf ook heb gehad en heb geen zin om het hele verhaal weer opnieuw te tiepen echt zonde

Ontopic @kastenbart ik hoop dat je mijn bericht nog heb gelezen wat de oorzaak zou kunnen zijn en wat te doen
  #15  
Oud 24 September 2010, 09:10
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 419
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanomeister Bekijk bericht
Ik vermoed ook dat het hier thuis aan de HR+++ beglazing bijvoorbeeld ligt. Gekke is dat ik op de 1e etage vaak wl goede verbinding heb. Begane grond niet daar valt de verbinding regelmatig (lees: bijna altijd) volledig weg. Nu heeft niet alleen T-Mobile er hier last van maar KPN ook. Doe ik de schuifpui open dan is er niets aan de hand
Misschien warmtewerend glas? Dit houdt ook gsm signaal tegen.
Ik werk in een kantoor met veel glas, ook ik heb veel minder signaal binnen dan buiten. Buiten 5 streepjes, binnen 1 of geen bereik met vodafone.
  #16  
Oud 24 September 2010, 13:56
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Het gekke is dat ik zelf ook Digitenne heb van KPN, en als ik binnen kom lopen begint soms de TV te storen.. Probeer Digitenne eens helemaal uit te zetten voor de grap en zet daarna eventueel ook je Wi-Fi apparaat thuis eens uit.. Ben benieuwd of Digitenne inderdaad in de weg kan zitten van je telefoon signaal..
  #17  
Oud 25 September 2010, 22:16
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar nanomeister Send a message via twitter to nanomeister
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wil Bekijk bericht
Misschien warmtewerend glas? Dit houdt ook gsm signaal tegen.
Ik werk in een kantoor met veel glas, ook ik heb veel minder signaal binnen dan buiten. Buiten 5 streepjes, binnen 1 of geen bereik met vodafone.
Ik denk inderdaad dat dit het is... het is namelijk met alle andere providers ook het geval. Maar gisteren ook even getest in de tuin, ik begin te vermoeden dat hier helemaal geen GSM mast in de buurt is. De wijk waarin ik woon is (voor het gedeelte waar ik woon) net 1,5 jaar oud... ik kreeg namelijk gisteren een stem die zei: alle lijnen zijn bezet....
  #18  
Oud 27 September 2010, 20:44
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanomeister Bekijk bericht
Ik denk inderdaad dat dit het is... het is namelijk met alle andere providers ook het geval. Maar gisteren ook even getest in de tuin, ik begin te vermoeden dat hier helemaal geen GSM mast in de buurt is. De wijk waarin ik woon is (voor het gedeelte waar ik woon) net 1,5 jaar oud... ik kreeg namelijk gisteren een stem die zei: alle lijnen zijn bezet....
Als er geen gsm mast in de buurt zou zijn, zou je simpelweg geen service moeten zien in de linkerbovenhoek. Als je krijgt 'alle lijnen zijn bezet' dan is de gsm mast / netwerk hooguit overbelast denk ik. Op de iPhone zie je 'gesprek mislukt' als er geen dekking is.

Ik heb hier thuis ook zeer slecht bereik met Vodafone. Echt irritant, ik krijg steeds sms-jes van voicemail: "persoonx heeft u 1 keer gebeld, maar geen bericht achtergelaten". Geen gemiste gesprekken, niets. Blijk ik af en toe geen service te hebben.
  #19  
Oud 28 September 2010, 01:16
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar nanomeister Send a message via twitter to nanomeister
Standaard

Ik zeg niet dat er gn mast is, ik zeg dat er gn in de buurt is. Dus dat ik het laatste staartje meepik ofzo, het gekke is dat het lijkt of het steeds erger wordt...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Thuis geen push. Mitsj iPhone algemeen 13 8 January 2011 16:45
geen bereik thuis kastenbart T-Mobile 7 27 December 2010 21:02
Wi-Fi thuis crasht zodra iphone buiten bereik is suzanne79 Wi-Fi 0 8 August 2010 17:33
Een tip voor mensen met lan thuis: Internetten op iPod zonder Wi-Fi thuis DeathSpace Wi-Fi 0 20 May 2010 20:57
Geen verbinding thuis netwerk pannamoker Wi-Fi 2 13 January 2009 08:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:18.