€ 4,20 Microsim kosten T-Mobile?

€ 4,20 Microsim kosten T-Mobile? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hello, op mijn factuur van deze maand van T-Mobile vind ik €4,20 Simkaart kosten (abonnement is verlengd in augustus en heb sinds vorige maand een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 September 2010, 12:42
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 33
Standaard € 4,20 Microsim kosten T-Mobile?

Hello, op mijn factuur van deze maand van T-Mobile vind ik €4,20 Simkaart kosten (abonnement is verlengd in augustus en heb sinds vorige maand een microsim met iPhone 4)
Ik dacht eigenlijk dat dit erbij hoorde en dat je er niet apart voor hoefde te betalen? Weet iemand hoe dat zit?
Overigens kreeg ik laatst een SMS dat de Facetime activatie ( €0,21 ) zou worden gedeclareerd, echter staat er bij mij weer € 0,21 op de factuur
Heeft iemand dit ook?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 September 2010, 20:21
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 176
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Caspar Bekijk bericht
Hello, op mijn factuur van deze maand van T-Mobile vind ik €4,20 Simkaart kosten (abonnement is verlengd in augustus en heb sinds vorige maand een microsim met iPhone 4)
Ik dacht eigenlijk dat dit erbij hoorde en dat je er niet apart voor hoefde te betalen? Weet iemand hoe dat zit?
Overigens kreeg ik laatst een SMS dat de Facetime activatie ( €0,21 ) zou worden gedeclareerd, echter staat er bij mij weer € 0,21 op de factuur
Heeft iemand dit ook?
-microsim zou gratis moeten zijn.
-als facetime toch berekend is zou het op je volgende factuur gecrediteerd worden.....

Zou sowieso ks bellen voor het crediteren van beide.
  #3  
Oud 26 September 2010, 13:30
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar nanomeister Send a message via twitter to nanomeister
Standaard

Ik liep vrijdag de TMobile shop binnen. En kreeg te horen dat ik 15 euro moest betalen voor een micro sim (duo sim)
  #4  
Oud 26 September 2010, 13:44
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Duo sim zitten inderdaad kosten aan.
Aan de microsim die T-Mobile levert bij een nieuwe iPhone 4 zitten geen kosten.
  #5  
Oud 26 September 2010, 14:31
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar nanomeister Send a message via twitter to nanomeister
Standaard

ik had al duo sim hθ!? Wat maakt het uit of een klant 1 of 2 nieuwe sims komt halen dat vind ik een vreemde zaak.
  #6  
Oud 26 September 2010, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb al voor 2 verschillende abonnementen een microsim gehaald in een T-shop, 1 voor in de Ipad en 1 voor in mijn iphone 4. Beide keren was deze gewoon gratis...
  #7  
Oud 30 September 2010, 08:31
McQ McQ is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2010
Berichten: 9
Standaard

Je hebt toch ook van die "sim-knippers" die je sim op microsim maat knippen.
Lijkt me alleen een optie als je alleen je iphone wil gebruiken.

Maar het zou idd gewoon gratis moeten zijn
  #8  
Oud 22 December 2010, 12:54
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Ondanks dat dit al een wat ouder topic is vul ik het toch hier maar even aan, ipv een nieuw topic
Zojuist gebeld met T-Mobile met de vraag over de eventuele kosten voor een microsim.
-Microsim: €10.- (of soms gratis, afhankelijk van medewerker)
-Microsim bij IPhone4 : gratis.
-Duo-microsim: €17.85 (gebruik in IPad of laptop niet toegestaan)

Microsim adapter gratis verkrijgbaar bij de T-Mobileshops.
  #9  
Oud 22 December 2010, 22:18
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Onyx Bekijk bericht
-Duo-microsim: €17.85 (gebruik in IPad of laptop niet toegestaan)
Wat een flauwe kul, niet toegestaan.ze willen alleen losse abonnementen verkopen. Een duo sim in een IPad werkt wel!

Bassmanjunior
__________________
iPad 64Gb 3G, New iPad 32Gb 4G, iPad Air 2 64Gb Wi-Fi, iPhone 7, iPod nano 5, Apple TV2, Apple TV4, Apple Watch 2
  #10  
Oud 23 December 2010, 10:11
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

@Bassmanjunior

natuurlijk willen ze voor elk wat een andere abbo aansmeren,daarvoor zijn er zoveel verschillende abbo's, de Microsim is inderdaad ook te gebruiken in de Ipad, dit is overgens niet toegestaan, dit heeft te maken met pagina grote waardoor je veel meer gebruikt dan op een IPhone,en waardoor je dan ook meer kosten maakt het maakt voor de mensen die een T-Mobile abbo hebben niet zo veel uit aangezien deze toch onbeperkt internet hebben, maar dit kost T-Mobile weer wel geld. Je verbruik is dus gewoon veel meer omdat hij de pagina grote meer moet gaan laden.
  #11  
Oud 23 December 2010, 13:38
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 326
Standaard

De medewerker zei ook dat ze het "moest" mededelen bij aanschaf van zo'n duo-microsim.
Hoe ze het willen/gaan controleren is mij onbekend.
Reageren

Labels
facetime, factuur, kosten, microsim


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
t mobile microsim jokidoki T-Mobile 8 29 November 2010 10:28
Microsim T-Mobile!!?? milan13 T-Mobile 15 29 July 2010 22:10
T-mobile eigen microsim maken leon3 T-Mobile 0 24 July 2010 23:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:26.