MIcrosim vraagje

MIcrosim vraagje discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Krijg je die micorsim samen met je iphone geleverd of moet je die zelf ophalen bij de t shop mijn iphone4 wordt vrijdag geleverd....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 September 2010, 13:29
» iPhone 4 32GB (Zwart)  
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Locatie: STeden
Berichten: 9
Standaard MIcrosim vraagje

Krijg je die micorsim samen met je iphone geleverd of moet je die zelf ophalen bij de t shop mijn iphone4 wordt vrijdag geleverd.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 September 2010, 14:08
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Bij mij werd hij meegeleverd, ik bestelde via Phonehouse
  #3  
Oud 28 September 2010, 16:03
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 95
Standaard

Als het goed is zit hij bij je iphone.
  #4  
Oud 28 September 2010, 16:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2010
Berichten: 41
Standaard

Ik kreeg de microsim samen met mijn Iphone... alleen hebben ze in die winkel mijn gegevens van mijn oude simkaart niet kunnen kopiren op mijn nieuwe microsimkaartje.
Daarvoor moest ik nog eens naar een Belgacom winkel.
Niettegenstaande dat ze bij Belgacom hl erg vriendelijk waren, vonden ze het een beetje "raar" dat ze in de winkel waar ze mijn Iphone aan mij verkochten , mijn gegevens niet hadden overgezet.... te veel werk zeker...?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
microsim > base chacha000 Base 4 11 October 2011 11:40
t mobile microsim jokidoki T-Mobile 8 29 November 2010 11:28
MicroSim Mobistar LEGACY Mobistar 11 21 November 2010 13:42
MicroSIM Jasn Mobistar 7 20 August 2010 09:56
Hi microsim ontvangen! aikoN Overige providers Nederland 13 26 July 2010 23:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:45.