iPhone i-300 i.c.m. Blackberry

iPhone i-300 i.c.m. Blackberry discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb mij T-Mobile een i-300 iPhone abonnement en een iPhone 3GS. Nu wil ik graag een Blackberry, en heb ook de kans ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30-09-10, 14:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2010
Locatie: Zutphen
Berichten: 6
Standaard iPhone i-300 i.c.m. Blackberry

Beste mensen,

Ik heb mij T-Mobile een i-300 iPhone abonnement en een iPhone 3GS. Nu wil ik graag een Blackberry, en heb ook de kans om mijn telefoon te ruilen echter is er iemand die mij vertelde dat je het iPhone abonnement niet i.c.m. de Blackberry kan gebruiken. Volgens hem heb je dan een extra abonnement nodig voor Blackberry Internet en Ping...

Iemand enig idee of dit inderdaad het geval is?

Bedankt..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-09-10, 14:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 34
Standaard

Hmm dit is een iPhone forum, dit kun je beter niet op een blackberry forum vragen.
  #3  
Oud 30-09-10, 14:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 39
Standaard

Om o.a te kunnen pingen moet je idd bijv. een blackberry instant mail abb. hebben.
"gewoon" internetten kun je dan wel volgens mij.
  #4  
Oud 04-10-10, 18:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 1
Standaard

Dat klopt dat gaat niet lukken met een standaard iphone abbonoment. Je hebt een special Blackberry Internet abbonoment nodig voor Ping en Market enz. Maar je kan wel gewoon internetten maar niet pinggen.
  #5  
Oud 04-10-10, 18:29
» iPhone 4 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 149
Standaard

Als je t-mobile belt dan zetten ze het gelijk voor je om. Heb ik ook destijds gedaan.
  #6  
Oud 04-10-10, 19:37
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Voor BB moet je idd een BB Bis abo hebben. Informeer ernaar bij je provider.
__________________
If you've been seen fixing it, you will be blaimed for breaking it.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Van i-150 naar i-300 Iphone 4 jayjay T-Mobile 1 30-10-10 14:43
iPhone 3GS 32gb voor €300 cece1996 Koopinformatie Nederland 1 04-04-10 00:26
T-Nobile Relax 300 i.c.m met BlackBerry en iPhone rofab T-Mobile 8 01-03-10 22:20
Iphone 3g voor 300 euro tbeumer@ Archief 11 20-07-08 20:58
iphone's voor 300 euro??? joske666 Archief 1 29-04-08 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:23.