iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Ontbinden contract (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/76583-ontbinden-contract.html)

cubesten 31-10-10 15:46

Ontbinden contract
 
Beste allemaal,

Eindelijk het verlossende telefoontje gehad, ik mag mijn contract ontbinden omdat ik tussen drie masten 'inhang'. Uiteraard niet voor de korting van 3x 20% gekozen, aangezien deze totaal nog geen 40e bedraagt.

Ik moet echter wel mijn telefoon inleveren. De 59e die ik heb aanbetaald krijg ik wel terug. Dit vond ik in eerste instantie prima maar bij nader inzien heb ik toch al 14 van de 24 maanden van mijn telefoon 'afgelost', en staat daar geen vergoeding tegenover. Wat zijn mijn rechten hierin? Mij werd verteld dat het toestel altijd terug moet (tegenwoordig?).
Ook het afkopen van het toestel is namelijk niet mogelijk.

Mijn ongebruikte minuten en smsjes verlies ik? Kan ik deze omzetten naar een sim-only? De klantenservice was hier niet heel duidelijk in.



En in verband met een nieuw abonnement/toestel,

Kan je een los toestel verzekeren? En als het toestel uit het buitenland komt?

Zijn er nog aanbiedingen a la de kpn zakelijk aanbieding die op de voorpagina stond deze maand?

Alvast bedankt!









ps. andere topics zijn al gedateerd.

nikos989 31-10-10 23:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door cubesten (Bericht 593899)
Mijn ongebruikte minuten en smsjes verlies ik? Kan ik deze omzetten naar een sim-only? De klantenservice was hier niet heel duidelijk in.

Ik neem aan dat je geen nieuw contract neemt bij T-mobile wanneer je thuis geen bereik hebt. Dus wanneer je overstapt naar een andere provider ben je deze kwijt ja.

Santiago 01-11-10 02:25

Ik kon destijds mijn iPhone wel kopen. Ik zou als ik jou was nog een keer naar de klantenservice bellen.

cubesten 01-11-10 10:44

Klantenservice is niet zo aardig voor mij. Ofwel inleveren, of je krijgt een prijsopgaaf die je moet betalen en waarna je de telefoon niet terug kan sturen. Als dat € 1000,- is kan je gewoon betalen.

Zij vond dat ik geen recht had om het toestel te houden omdat ik er wel gewoon gebruik van heb kunnen maken dus niet voor niets heb betaald. Toen ik zei dat ik daarvoor wel t-mobile heb moeten gebruiken begreep ze niet dat ik daar niet tevreden mee was..

Ik ga maar eens een zaak maken bij de geschillencommissie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:03.