//

T-Mobile past abonnementen aan

T-Mobile past abonnementen aan discussie in Odido (T-Mobile) forum; ( verdwijnt na registratie ) T-Mobile past abonnementen aan © anp 01-12-10 07:42 uur DEN HAAG - Telecomconcern T-Mobile past zijn tarieven voor nieuwe abonnementen voor mobiele telefoon per 6 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Odido (T-Mobile)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 01-12-10, 09:54
zuiderwind zuiderwind is offline
• iOS 7.0.3
• 7.0.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 24
Standaard T-Mobile past abonnementen aan

T-Mobile past abonnementen aan

© anp
01-12-10 07:42 uur DEN HAAG - Telecomconcern T-Mobile past zijn tarieven voor nieuwe abonnementen voor mobiele telefoon per 6 december aan. Bellen, sms'en, en mobiel internetten wordt voortaan bij een zogenoemd Relaxabonnement inwisselbaar: één sms staat gelijk aan één mb en 1 minuut bellen.
Dat maakte T-Mobile woensdag bekend. Nadeel van dit abonnement is dat er per eenheid (minuut of mb) naar boven wordt afgerond.
Het afgelopen najaar was er veel ophef over het afronden per minuut, naar aanleiding van het tv-programma Kassa. Vodafone en KPN besloten hierna om meer abonnementen aan te bieden waarbij per seconde wordt afgerekend. T-Mobile deed dat al.
iPlanabonnenemt
Om de consument de keuze te blijven bieden af te rekenen per seconde, combineert T-Mobile het iPlanabonnement, dat tot nu toe alleen beschikbaar was voor de iPhone van Apple, voortaan ook met andere toestellen. Belangrijkste kenmerk ervan is dat gebruikers onbeperkt mobiel kunnen internetten.
''We merken dat er steeds meer geschikte toestellen komen om veel op te internetten, dus we willen dit abonnement breder beschikbaar maken'', zegt een woordvoerster van het telecombedrijf. Ook bij een Relaxabonnement is onbeperkt internet mogelijk, maar dat moet bovenop een gewone bundel worden gekocht, voor 5 euro per maand.
Onbeperkt houdbaar
Het tegoed blijft, zoals bij de huidige abonnementen, onbeperkt houdbaar. T-Mobile denkt de toename van het mobiele dataverkeer te kunnen bijbenen. ''We hebben de afgelopen negen maanden 100 miljoen euro geïnvesteerd, het grootste deel daarvan in ons netwerk."
Een negatief punt is dat T-Mobile voortaan jaarlijks in januari een inflatiecorrectie doorvoert. ''Dit doen overigens de andere aanbieders, KPN en Vodafone, ook'', zegt Ben Woldring van Bencom, het bedrijf achter vergelijkingssites als Bellen.com. Aan de andere kant wordt het versturen van een mms-bericht een stuk goedkoper, benadrukt hij. Dit gaat van 50 cent naar 6 à 21 cent per bericht, afhankelijk van je abonnement. (ANP)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-mobile iPhone overgenomen - past elke T-mobile SIM? JakeGlass Odido (T-Mobile) 3 15-03-10 16:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:51.