3G werkt niet, wel logo, geen verbinding

3G werkt niet, wel logo, geen verbinding discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Biebster heb het profiel gewoon naar mezelf kunnen mailen Maar nu krijg ik nog steeds : Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 11 January 2011, 12:57
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Biebster Bekijk bericht
heb het profiel gewoon naar mezelf kunnen mailen Maar nu krijg ik nog steeds : Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk (
waneer is jouw simkaart wissel geweest?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 11 January 2011, 13:39
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 19
Standaard

Mijn wissel was 4 januari j.l.
  #23  
Oud 11 January 2011, 13:45
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

dan gaat jou halfjaar internet pas 1 februari in, het is pas de volgende kalender maand...
  #24  
Oud 11 January 2011, 14:17
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 19
Standaard

Ja dat zal wel maar ik heb een data-abonnement, dus het zou moeten werken
  #25  
Oud 11 January 2011, 15:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kees_k Bekijk bericht
waneer is jouw simkaart wissel geweest?
Mijn wissel was ook 4 januari, maar had ervoor ook al een databundel.
Maakte er alleen nog geen gebruik van omdat ik de juiste instellingen niet had.

Zou een 'herstel' in ITUNES helpen...??

Laatst gewijzigd door Biebster; 11 January 2011 om 15:18.
  #26  
Oud 11 January 2011, 18:20
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 19
Standaard

Ik heb het voor mekaar gekregen. Heb toen ik in het scherm algemeen/netwerk was, mijn simkaart verwisseld voor mijn oude simkaart waar ik wel mijn apn instellingen kon doen. Toen mijn nieuwe simkaart erin gedaan en de instellingen gemaakt dus: apn internet.access.nl wachtwoord en gebruikersnaam blanco gelaten. En het werkte gelukkig. Heb nu internet met mijn nieuwe t-mobile sim.
  #27  
Oud 11 January 2011, 21:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hrorije Bekijk bericht
Ik heb het voor mekaar gekregen. Heb toen ik in het scherm algemeen/netwerk was, mijn simkaart verwisseld voor mijn oude simkaart waar ik wel mijn apn instellingen kon doen. Toen mijn nieuwe simkaart erin gedaan en de instellingen gemaakt dus: apn internet.access.nl wachtwoord en gebruikersnaam blanco gelaten. En het werkte gelukkig. Heb nu internet met mijn nieuwe t-mobile sim.
Precies gedaan wat je zei maar zonder resultaat.

Heeft het voorheen ook gewerkt? Ik heb mijn internet databundel aangezet in september en sindsdien worstel ik al met de instellingen. Niks werkt gewoon en de melding dat ik geen mobiele datanetwerk abonnement heb begint me inmiddels de keel uit te hangen.
  #28  
Oud 12 January 2011, 11:56
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 19
Standaard

Ik heb onderstaande verhaal gevonden en opgevolgd en het werkte. Ik hoop dat het jullie hiermee ook lukt?

Mocht je een Simpel abonnement hebben dan kan je vast na de netwerkwisseling geen apn meer configureren ( instellingen>algemeen>netwerk ).

Mijn oplossing was het volgende. stop een andere simkaart tijdelijk in de telefoon waarmee het wel is toegestaan een APN in te stellen.

Open datanetwerk op je iPfone en je ziet dan je instellingen zoals hier

Haal opdat moment je simkaart uit je telefoon en plaats de Simpel simkaart in je telefoon. en je zal nog steeds in dat scherm zitten

Vul dan de benodigde gegevens in
apn: internet.access.nl
Gebruikersnaam: leeg laten
Wachtwoord: leeg laten

MMS:
apn: internet.access.nl
Gebruikersnaam: leeg laten
Wachtwoord: leeg laten
MMSC: http://simpelmms
Proxy: 010.010.010.011:8080
Maximale grote: 307200
mmsua leeg laten

Succes! ik heb alles getest en bij mij werkt het, dus zou het bij jullie ook moeten werken
  #29  
Oud 14 January 2011, 10:16
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard Ik doe mee

Ik heb plotseling hetzelfde probleem...

Ik weet niet hoe lang het al speelt maar volgens mij heeft het wel met de jailbreak te maken.
Ik zit bij telfort, hoe los ik dit probleem op?

Heb wel 3G logo en ook wel zon laad-icoontje ernaast.. maar hij laad niks..
Raar probleem dit.
  #30  
Oud 17 January 2011, 21:32
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Berichten: 200
Standaard

restore je iphone bij itunes helemaal ook als nieuwe gebruiker dan zou hij het moeten doen
  #31  
Oud 3 February 2011, 23:22
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Locatie: Lutjebroek
Berichten: 231
Standaard geen 3g wel Wi-Fi HELP

Hoi ik snap er niets meer van, Wi-Fi werkt, 3g staat in beeld maar werkt niet, betreft 3gs 16 gig tweedehands gekocht, voor de rest werkt alles naar behoren, heb gegoogled hier rond gekeken maar kan de oplossing niet vinden please help!

Iphone 3gs Tmobile sim......

bovenstaande is opgelost: iphone hersteld als nieuwe iphone, Nu het volgende probleem: ik ben al mijn contacten kwijt, weet iemand hoe ik mijn contact uit itunes krijg, zonder mijn iphone wederom te herstellen met een oude herstel (want dan werkt mijn 3g weer niet) ik kan geen tabje vinden in itunes met contacten, wel iets met outlook maar dat programma gebruik ik niet HELP please!

Laatst gewijzigd door Gonster; 4 February 2011 om 10:23.
  #32  
Oud 7 February 2011, 13:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2011
Berichten: 5
Standaard

Ik zou graag iemand willen vragen bij wie het 6 maanden gratis 500MB. internet (inmiddels) wel werkt wat er in zijn "Mijn Simpel" staat bij:

Mobiel internet bundel: Geen Simpel Internet

Dat staat er bij mij dus en internet via mobiele data werkt dus niet. Staat er bij mensen bij wie het wel werkt wellicht iets anders?
  #33  
Oud 7 February 2011, 18:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2011
Berichten: 5
Standaard

@11 januari 2011, 18:20 hrorije,

Super bedankt voor jouw tip. Het werkt nu terwijl ik al 1,5 week liep te klooien.

Zowel site in Belgie als in New Zeeland geprobeerd - om custom APN settings er op te zetten - maar niets werkte. Had al getest met andere simkaart maar niet op de manier zoals jij beschrijft. Ik had weinig hoop maar het loopt nu. Echt hartstikke bedankt.

En om gelijk maar antwoord te geven op mijn eigen email hierboven, in "Mijn Simpel" staat nog steeds dat ik geen internetbundel heb. Voor de goede orde, ik gebruik dus nu de gratis 500 mb. internet die je krijgt bij Simpel t.g.v. de wissel van KPN naar T-mobile. Het viel mij overigens ook op dat de MMS settings "spontaan" gevuld werden met de T-mobile settings. Ik maakte bij de mobiele data APN: internet.access.nl aan en toen de T-Mobile simkaart werd herkend waren de MMS velden ineens gevuld met de juiste gegevens.

Ik kon dit maar even zien omdat deze menuoptie nu weer is verdwenen door het plaatsen van de T-mobile sim. Het goede nieuws is dat mobiel internet gewoon blijft werken. Voor mij is dit DE tip van 2011.

3G, iOS 4.2.1 (8C148), BB 06.15.00, JB met Redsn0w

Laatst gewijzigd door pdeg69; 7 February 2011 om 19:09.
  #34  
Oud 7 February 2011, 21:59
rubbereendje114's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Locatie: In gelderland op de rand van de Veluwe
Berichten: 1
Send a message via twitter to rubbereendje114
Standaard

Ik heb een iPhone 3G, OS 313, firmware 05.12.01. Ik kan hierin geen APN instelling wegschrijven omdat ik bij 'Netwerk' geen Mobiel datanetwerk invulvakje heb. Terwijl boven in de balk wel wordt aangegeven dat ik een 3G netwerk heb.
Ik kom hier achter nu ik van Simpel een nieuwe simkaart heb gekregen voor het T-mobile netwerk.
Wie kan mij helpen?
Groet van rubbereendje
  #35  
Oud 8 February 2011, 08:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2011
Berichten: 5
Standaard

- Telefoon aan met T-Mobile kaart erin
- T-Mobile SIMkaart eruit halen
- Plaats je oude KPN kaart
- Ga naar instellingen, netwerk en nu moet de
mobiele data optie wel aanwezig zijn
- Hou dat scherm open
- Haal SIMkaart KPN eruit en stop de T-Mobile er weer in
- Vul nu de APN in
- Hier hoef je alleen internet.access.nl in te voeren
- Toen werkte het bij mij
- Let op: daarna is wel die APN instelling in je menu weer verdwenen maar werkt internet wel
  #36  
Oud 8 February 2011, 19:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kees_k Bekijk bericht
Ik heb het werkend gekregen!!

je dient het op de volgende manier te doen:

1. ga naar de volgende website op je iphone: unlockit.co.nz
2. Continue
3. Custom APN
4. vul de volgende gegevens in:
Carrier: NL - T-Mobile (selecteer deze als eerst)
APN: internet.access.nl
5. Create Profile
6. Instaleer

Na dat ik deze bovenstaande stappen had doorlopen werkte het bij mij.

dankje dankje dankje dankje
het werkt!!!!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apple Logo + Spinning Wheel, wel iTunes verbinding, maar start niet op arts.timothy iTunes 4 5 January 2011 00:26
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 00:46
wel verbinding geen internet, andere iphone wel! tice Wi-Fi 0 30 June 2009 11:11
Wel Wi-Fi verbinding, maar werkt niet met Safari erwinKrol Wi-Fi 3 21 December 2008 02:08
Wel verbinding maar geen E of G logo (Vodafone) basjiphone Vodafone 0 15 April 2008 10:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:45.