iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Mag T-mobile andere garantievoorwaarden hebben dan Apple? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/80203-mag-t-mobile-andere-garantievoorwaarden-hebben-apple.html)

Richardmekenkamp 16-12-10 18:37

Mag T-mobile andere garantievoorwaarden hebben dan Apple?
 
T-mobile heeft vochtschade aan mijn IPhone geconstateerd en laat nu de garantie vervallen, hun servicecentrum heb ik gebeld en zij geven aan dat de vochtschade van mijn toestel binnen de Apple garantie valt.

T-mobile eist van het servicecentrum kritischer naar diverse punten te kijken waarmee ze de garantie kunnen laten vervallen.

Na T-mobile hiermee geconfronteerd te hebben wordt gezegd dat de Organisatie (T-mobile) dit beslist en niets mee te kunnen doen.

Ook op hun eigen forum willen ze geen antwoordt geven over het onderwerp "beperkende garantie van T-mobile"

mattmaxx 18-12-10 22:43

Heb je een rechtsbijstandverzekering? Ik ben all the way gegaan. TMobile moet namelijk een verband aantonen tussen het probleem en de vochtschade. Dit kunnen ze niet, omdat ze geen onderzoek doen, maar op basis van de vochtindicatoren besluiten dat er geen recht op garantie is. Alles is inmiddels naar tevredenheid opgelost, maar het heeft mij een half jaar gekost. Eerste echte reacties van TMobile was pas nadat de deurwaarder een dagvaarding bij ze in de brievenbus gelegd heeft.

Richardmekenkamp 20-12-10 08:43

Heb jij ook een second opinion gedaan door een ander Apple-service bedrijf?
Dat zeggen ze me wel elke keer, is dat handig om te doen?
Of moet ik gelijk naar de rechtsbijstand?

mattmaxx 20-12-10 09:30

Ik heb dat niet gedaan. Er is namelijk geen door TMobile erkend bedrijf dat het toestel zal openmaken; een vereiste om het echt probleem te ontdekken. Ik zou mijn tijd niet verdoen aan een second opinion.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:57.