T-mobile op ipod? Of hyves fout?

T-mobile op ipod? Of hyves fout? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wist niet goe waar ik deze topic moet beginnen dus doe ik het maar hier. Soms als ik mijn hyves applicatie opstart op mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2010, 21:21
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2010
Berichten: 3
Standaard T-mobile op ipod? Of hyves fout?

Ik wist niet goe waar ik deze topic moet beginnen dus doe ik het maar hier. Soms als ik mijn hyves applicatie opstart op mijn ipod touch 3g, komt er boven in dat balkje i.p.v. : Ipod ( met verbindingsstreepjes ) t-mobile te staan. Ik heb geen idee hoe dat komt, ook staat er in dezelfde balk een paars pijltje dat ik anders niet heb. Weet iemand wat er aan de hand is?
Mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 December 2010, 09:12
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 264
Standaard

Screenshot pls
  #3  
Oud 19 December 2010, 17:10
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2010
Berichten: 3
Standaard dit een printscreen

Ik had mijn ipod toevallig op de kop toen ik deze printscreen maakte, het is ook raar dat er dan 1 balkje kwam voor een ipod en een voor een iphone. (dat balkje met 74% is van mijn ipod)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0150[1].PNG‎ (16,0 KB, 48x gelezen)

Laatst gewijzigd door ronie88; 19 December 2010 om 17:24.
  #4  
Oud 1 June 2011, 11:52
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 10
Standaard iPod

Dit is normaal, en nee, je hebt geen iPod die stiekem een iPhone is.
Wat je ziet is eigelijk een soort laadscherm, maar de Hyves mensen hebben dit laadscherm op de app zelf laten lijken zodat het weer lijkt alsof de app sneller start.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-mobile opzeggen door fout? Peunage T-Mobile 5 12 June 2009 04:38
My T-Mobile, fout of niet? rensiejjj T-Mobile 2 24 August 2008 18:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:32.