iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Terug brengen naar T-mobile (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/82412-terug-brengen-naar-t-mobile.html)

Ittimou 15-01-11 01:02

Terug brengen naar T-mobile
 
Dag,

Ik wou mijn Iphone 3gs terug brengen naar t-mobile omdat ik hem per ongeluk terwijl hij software matig simlockvrij is gemaakt.

Nu kan ik hem niet meer werkend krijgen hij vraagt steeds om Itunes,

Denken jullie dat wanneer ik niks vertel over jailbreak en zo, dat ze het zullen geloven wanneer ik zeg dat na een update hij het ineens niet meer deed?

Hij staat nog onder de garantie periode...

Alvast bedankt.

ButcherJF 15-01-11 09:15

Ik snap het niet helemaal: je hebt een T-Mobile iPhone 3GS die softwarematig simlock vrij is gemaakt? En die je nu aan iTunes moet hangen om hem werkend te krijgen?
Wat is het probleem? Als je hem aan iTunes hangt zal ie mogelijk (nog eens??) updaten, maar omdat hij via T-Mobile is aangeschaft zal dat geen probleem zijn, toch? Het enige wat je evt. kwijtraakt is een jailbreak, en als je ooit je SHSH-gegevens hebt veilig gesteld zal zelfs dat ws. geen punt zijn?
Hoe dan ook, als je hem zelf nu niet aan de praat krijgt en je brengt hem naar T-Mobile zullen ze er daar ws. de nieuwst mogelijke firmware op zetten en ben je dus op hetzelfde punt als wanneer je zelf updatet.

Ik zou iig allereerst proberen hem uit de recoveryloop te krijgen via iReb.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:02.