iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Visual voicemail werkt niet meer (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/85798-visual-voicemail-werkt-niet-meer.html)

cybren 01-03-11 12:25

Visual voicemail werkt niet meer
 
Hallo allen,

Tot ik op vakantie ging deed mijn visual voicemail het prima. Op vakantie andere sim gebruikt en een eenmaal thuis doet visual voicemail het niet meer. Als ik nu op voicemail druk gaat ie meteen 1233 bellen en dus naar een gewone voicemail box (die het wel doet). Heb al een nieuwe install gedaan (herstel) maar dat helpt niets. Als ik echter een hele oude backup terugzet dan gaat ie weer wel goed, maar ben ik allicht veel sms etc kwijt) Heb al meerdere keren netwerk instellingen hersteld (mede op advies van T-Mobile) maar helpt allemaal niets. Iemand een oplossing?

Dank

wukkkie 06-03-11 17:40

Je moet de com.apple.voicemail.imap.parameters.plist wijzigen, had van de week een losse iPhone 4 gekocht en visueel voicemail deed het ook niet, na het wijzigen van de plist deed visueel voicemail het weer. zie deze link: http://forum.iculture.nl/f18/iphone-...il-meer-6.html. Suc6


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:30.