iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Nieuwe iAbbonementen en Early Renewal vorig jaar (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/86912-nieuwe-iabbonementen-early-renewal-vorig-jaar.html)

S¡mon 16-03-11 17:33

Nieuwe iAbbonementen en Early Renewal vorig jaar
 
De nieuwe iAbonnementen zijn aangekondigd, sneller internet maar wel met een limiet (waarna de snelheid omlaag gaat) en slechts 150 belminuten OF sms'jes.

Nu betwijfel ik of ik die 7.2 Mbps hier überhaupt wel kan halen en verder ga je er alleen maar op achteruit. Verder kijk ik soms ook HQ YouTube via 3G en luister ik regelmatig radio via 3G waarmee ik die 1 GB per maand wel eens zou kunnen halen. In juli 2010 heb ik van Early Renewal gebruik gemaakt voor een iPhone 4. Dat abonnement gaat in principe pas in in juni 2011, maar is vorig jaar dus eigenlijk al afgesloten.

Nu is mijn vraag dus of ik gewoon de 2 Mbps internet houd, met onbeperkt internet zonder snelheidslimiet en 150 sms'jes en 150 minuten bellen OF dat ik vanaf juni 2011 aan dit nieuwe abonnement vastzit en zoja: mag dat dan wel?! Ik heb namelijk vorig jaar van Early Renewal gebruik gemaakt met DEZE voorwaarden die er nu zijn.

Alvast bedankt,

joyciie 17-03-11 20:16

Eej, toen je, je abo verlengd hebt met Early Renewal, heb je bij Iphone 4 toch een nieuw abo afgesloten, dit behoudt je tot einde contract!..
Je wordt dus niet omgezet naar een abo met de nieuwe voorwaarde!.. daar heb je ook niet voor getekend..

Bij de nieuwe abonnementen werd ook gemeld, niet voor bestaande klanten!.. jij hebt al een bestaand abonnement, dus jij komt er niet eens voor in aanmerking!

En idd met de nieuwe abonnementen word je verbruik gehalveerd.. nu is het bijv. 150 belminuten EN 150 smsjes, dadelijk is het of/of.. das wel jammer..

ofrisjes 18-03-11 15:17

Ik heb gisteren gebeld hiervoor, omdat ik benieuwd was of ik aan het einde van mijn contractsperiode automatisch omgezet zou worden. Dat is niet het geval.

Sterker nog ik kan mijn abonnement vernieuwen 3 maanden voor het einde contract met de oude voorwaarden zoals ik deze nu heb. De KS mevrouw gaf wel aan dat vanaf april duidelijk wordt of je bijvoorbeeld eerder over kan stappen naar dit nieuwe abonnement. Bijvoorbeeld als je het snelle internet wil.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:47.