iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   T-Mobile (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/t-mobile/)
-   -   Ben / T-Mobile Mobiele Data (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/t-mobile/87527-ben-t-mobile-mobiele-data.html)

DennisdeWit 25-03-11 18:59

Ben / T-Mobile Mobiele Data
 
Dag leden,

Mijn broer heeft net als ik een iPhone 3GS. Beiden gebruiken wij thuis onze eigen Wi-Fi, en op school het punt dat beschikbaar is gesteld door de school.
Daarom hebben wij beiden onze mobiele data UITgeschakeld. De switch is dus grijs.

Beiden hebben we Ben. Ik nam het nummer van Telfort mee naar Ben. Mijn broer kreeg een nieuw nummer bij Ben. Nu doet zich een probleem voor, met dit scenario als volgt:

Mijn broer zou midden in de nacht, doordeweeks ruim 10MB mobiele data gebruikt hebben, terwijl hij lag te slapen! De mobiele data staat echter uit, wij hebben beiden dezelfde instellingen. Mij wordt gelukkig niets aangerekend, maar mijn broer dus wel!

Weet iemand waar dit gebruik aan kan liggen? Het enige dat ik weet te verzinnen is dat wij iemand anders zijn rekening aan het betalen zijn. Als er namelijk geen Wi-Fi gevonden is, krijgen we keurig de melding dat de pagina niet gevonden is, en de mobiele data uitgeschakeld is!

RiccardoHS 25-03-11 19:49

Oeps. Nu per ongeluk dubbel topic. Bovenstaand verhaal gaat over dit topic: http://forum.iculture.nl/f18/iphone-...-new-post.html


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:59.