Mogelijk om mijn 1 3G-internet abonnement op 2simkaarten te laten werken?

Mogelijk om mijn 1 3G-internet abonnement op 2simkaarten te laten werken? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb momenteel een abonnement met 3G internet bij Tmobile op mijn iPhone. Ik ga nu ook een iPad kopen, en heb geruchten gehoord dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 March 2011, 23:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2011
Berichten: 2
Question Mogelijk om mijn 1 3G-internet abonnement op 2simkaarten te laten werken?

Ik heb momenteel een abonnement met 3G internet bij Tmobile op mijn iPhone. Ik ga nu ook een iPad kopen, en heb geruchten gehoord dat het mogelijk is om bij dat huidige 3G abonnement een extra simkaart te vragen die ik dan in me iPad kan doen. Klopt dit?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 March 2011, 01:07
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 71
Standaard

Je kan een duo sim halen in de t-mobile winkel voor 15 euro
  #3  
Oud 30 March 2011, 08:57
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.891
Standaard

Vraag een duo-sim aan bij T-Mobile. Dat werkt perfect zolang je er maar voor zorgt dat er maar n toestel aanstaat.

PS:
Om de een of andere reden heb ik die duo-sim van t-mobile gratis gekregen.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 30 March 2011, 09:10
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurgenjurgen Bekijk bericht
Ik heb momenteel een abonnement met 3G internet bij Tmobile op mijn iPhone. Ik ga nu ook een iPad kopen, en heb geruchten gehoord dat het mogelijk is om bij dat huidige 3G abonnement een extra simkaart te vragen die ik dan in me iPad kan doen. Klopt dit?
Je kunt een duo sim aanvragen. Het is echter niet toegestaan om deze te gebruiken in de iPad. Maar het zal gewoon werken. Je hebt natuurlijk wel een micro simkaart nodig voor de iPad Wi-Fi+3G.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #5  
Oud 30 March 2011, 09:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Vraag een duo-sim aan bij T-Mobile. Dat werkt perfect zolang je er maar voor zorgt dat er maar n toestel aanstaat.
Maar mijn iPhone en iPad staan wel allebei tegelijk aan. Zal het ook werken als de 1 op sluimerstand staat en de andere het 3G gebruikt? Wat voor een problemen geeft het als beide apparaten de 3Gverbinding gebruiken. Blokkeerd het dan, of gaat het gewoon veel slomer?
  #6  
Oud 30 March 2011, 09:58
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.891
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurgenjurgen Bekijk bericht
Maar mijn iPhone en iPad staan wel allebei tegelijk aan. Zal het ook werken als de 1 op sluimerstand staat en de andere het 3G gebruikt? Wat voor een problemen geeft het als beide apparaten de 3Gverbinding gebruiken. Blokkeerd het dan, of gaat het gewoon veel slomer?
Het gaat gewoon niet met beide simkaarten actief. Een toestel moet in "Vliegtuigmodus" staan.
  #7  
Oud 3 April 2011, 11:24
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2010
Locatie: Utrecht
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar freekfc Send a message via twitter to freekfc
Standaard

En dit werkt ook gewoon als je in je iPhone een "normale" simkaart hebt en in je iPad een micro? Die dan samen hetzelfde Abbo delen? als dat zo is ga ik er maar 1 aanvragen denk ik
  #8  
Oud 3 April 2011, 12:16
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.142
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freekfc Bekijk bericht
En dit werkt ook gewoon als je in je iPhone een "normale" simkaart hebt en in je iPad een micro? Die dan samen hetzelfde Abbo delen? als dat zo is ga ik er maar 1 aanvragen denk ik

Of die combi kan weet ik niet, maar zoals hierboven is beschreven kan er maar een van de twee simkaarten actief zij in het netwerk.
Let wel op wanneer je bijvoorbeeld online bent met je ipad dan ben je dus niet bereikbaar!!!
  #9  
Oud 3 April 2011, 12:48
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.891
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freekfc Bekijk bericht
En dit werkt ook gewoon als je in je iPhone een "normale" simkaart hebt en in je iPad een micro? Die dan samen hetzelfde Abbo delen? als dat zo is ga ik er maar 1 aanvragen denk ik
Ja, want je krijgt die duo SIM's in normaal formaat. Voor de iPad moet je dan de micro SIM uitbreken uit n van de normale SIM's.
  #10  
Oud 3 April 2011, 18:39
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2010
Locatie: Utrecht
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar freekfc Send a message via twitter to freekfc
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door debroei Bekijk bericht
Of die combi kan weet ik niet, maar zoals hierboven is beschreven kan er maar een van de twee simkaarten actief zij in het netwerk.
Let wel op wanneer je bijvoorbeeld online bent met je ipad dan ben je dus niet bereikbaar!!!
Dat ik op dat moment niet bereikbaar ben is voor mij niet zo groot probleem. Wanneer ik de iPad niet gebruik moet is dus gewoon zorgen dat die op vliegtuigmodus staat met Wi-Fi eventueel aan

Dank voor de reactie!
Reageren

Labels
abonnement, ipad, mobiel internet, simkaart, zelfde


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
MobiNews laten werken over 3G ipv Wi-Fi! Buur iPhone algemeen 119 14 January 2010 23:31
Ipod accessoire op iphone laten werken? indoow iPhone algemeen 0 5 January 2010 14:30
Abonnement weer laten lopen. Raptar T-Mobile 2 17 September 2009 13:02
Windows: Mediabuttons laten werken met iTunes Predd iTunes 3 11 March 2008 19:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:56.