Mobiel internet niet toegankelijk bij Simpel/t-Mobile

Mobiel internet niet toegankelijk bij Simpel/t-Mobile discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vrouw heeft deze maand een internetbundel afgesloten bij Simpel/T-mobile. Het lukt alleen niet om bij de internetinstellingen te komen. De Button "Mobiel datanetwerk" staat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 April 2011, 19:29
MJJ MJJ is offline
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2010
Berichten: 2
Standaard Mobiel internet niet toegankelijk bij Simpel/t-Mobile

Mijn vrouw heeft deze maand een internetbundel afgesloten bij Simpel/T-mobile. Het lukt alleen niet om bij de internetinstellingen te komen.
De Button "Mobiel datanetwerk" staat er niet tussen.

Weet iemand of je dit zelf kan instellen of verschijnt de knop zodra er een signaal komt van de provider?

Volgens Simpel is de Internetbundel al actief.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg netwerk.jpg‎ (39,0 KB, 50x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 April 2011, 19:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2010
Berichten: 1
Standaard

Als je je oude simkaart terugzet, krijg je wel de button mobiel datanetwerk.
Je kunt nu de instellingen wijzigen. Als je dit gedaan hebt, dan blijf je in dit menu en doe je de nieuwe simkaart er weer in. Als het goed is, werkt het dan.
  #3  
Oud 26 April 2011, 03:46
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2011
Locatie: Hoensbroek
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar maffesigaar Stuur een bericht via Skype™ naar maffesigaar
Standaard

Jullie sturen mij een mail en ik kan jullie helpen,
Het werkt super bij mij. Ik heb ook simpel met t-mobile netwerk.

Maffesigaar. m.j.schepers@home.nl
  #4  
Oud 26 April 2011, 06:52
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.142
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maffesigaar Bekijk bericht
Jullie sturen mij een mail en ik kan jullie helpen,
Het werkt super bij mij. Ik heb ook simpel met t-mobile netwerk.

Maffesigaar. m.j.schepers@home.nl
Als je het hier post heeft een ander er in de toekomst misschien ook nog wat aan.
  #5  
Oud 26 April 2011, 11:51
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2011
Locatie: Hoensbroek
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar maffesigaar Stuur een bericht via Skype™ naar maffesigaar
Standaard

ik heb een bestand gemaakt dat mail ik naar de persoon, die moet dan wilfi aan hebben staan en de mail laden via zijn iphone de rest wijst zich van zelf dan.
  #6  
Oud 26 April 2011, 12:02
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Is toch een configuratiebestand? Die kun je dan toch ook online plaatsen? Als mensen m dan openen met de iPhone werkt het ook lijkt me..
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #7  
Oud 26 April 2011, 12:08
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2011
Locatie: Hoensbroek
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar maffesigaar Stuur een bericht via Skype™ naar maffesigaar
Standaard

Nee ik stuur het per mail verder geen discussie hier over.
  #8  
Oud 26 April 2011, 13:25
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Tja... Je moet het zelf weten. Je bent er wel onnodig druk mee. Heb je het bestand gemaakt met de iPhone Configuration Tool?
  #9  
Oud 5 May 2011, 19:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Berichten: 1
Standaard

Simpel geeft gewoon geen antwoord op vragen of mail dus ik heb het na laten kijken bij een bedrijf dat iphones instaleert en repareert en daar is mij medegedeeld dat er door simpel/t-mobile helmaal geen internet is vrijgegeven op de sim kaartjes.
Dus gewoon blij maken met een dode mus. Snel je bedrijf verkopen en cashen door simpel.
  #10  
Oud 5 May 2011, 20:45
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2011
Locatie: Hoensbroek
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar maffesigaar Stuur een bericht via Skype™ naar maffesigaar
Standaard

Hallo Henan, dat lees je alles niet goed.
Ik heb wel bij Simpel internet. Net als de mensen die mij reeds gevraagd hebben hun te helpen.
Dus even lezen, en mij een mail sturen met je gegevens.
  #11  
Oud 21 August 2011, 16:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2011
Berichten: 1
Standaard

Ik zet met ook met het eerder genoemde probleem.
Simlockvrij iphone gehaald in de USA, Simpel internet werk niet doordat idd ook geen mobiele datanetwerk button bij mijn instellingen staat.
Simpel stuurde me een soort van app genaamd APN van unlockit.co.nz. Meerdere keren instructies gevolgd en aan/uit gezet. Geen resultaat. Via Hi.nl kwam ik een uitgebreidere handleiding tegen maar die is alleen voor 4.2iOS en niet voor 4.3.5...
Iemand die weet hoe ik die mobiele datanetwerk button erg krijg??
  #12  
Oud 9 September 2011, 11:50
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2010
Berichten: 1
Stuur een bericht via Skype™ naar Dick57 Send a message via twitter to Dick57
Standaard Mobiel internet niet toegankelijk bij Simpel/t-Mobile

Liep vanmorgen tegen hetzelfde probleem aan. Via Wi-Fi ben ik met de iPhone 3gs naar de website unlockit.co.nz gegaan en heb de instructies gevolgd die op de iPhone verschenen. Ik heb gekozen voor:
> Custom APN en heb bij APN internet.access.nl ingevuld en Username/Password blanco gelaten. Bij 'Carrier' gekozen voor 'NL - Simpel'. Vervolgens 'Create Profile' geselecteerd en vervolgens 'Install'. Als alles is goedgegaan zie je bij Instellingen/Algemeen/Profiel de APN Carrier Settings staan. Hierna Wi-Fi uitgezet en kon ik probleemloos internetten via 3G.
  #13  
Oud 27 February 2012, 11:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Berichten: 6
Standaard

Ik heb het net ook geprobeerd met mijn iPhone 4 en het werkte prima via die site. Bedankt!!
  #14  
Oud 1 June 2012, 11:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Locatie: Eindhoven Netherlands
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar Peetcabrio Stuur een bericht via Skype™ naar Peetcabrio
Standaard Simpel en Internet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dick57 Bekijk bericht
Liep vanmorgen tegen hetzelfde probleem aan. Via Wi-Fi ben ik met de iPhone 3gs naar de website unlockit.co.nz gegaan en heb de instructies gevolgd die op de iPhone verschenen. Ik heb gekozen voor:
> Custom APN en heb bij APN internet.access.nl ingevuld en Username/Password blanco gelaten. Bij 'Carrier' gekozen voor 'NL - Simpel'. Vervolgens 'Create Profile' geselecteerd en vervolgens 'Install'. Als alles is goedgegaan zie je bij Instellingen/Algemeen/Profiel de APN Carrier Settings staan. Hierna Wi-Fi uitgezet en kon ik probleemloos internetten via 3G.
bedankt Dick voor je uitleg. Ga vanavond meteen uit proberen of het inderdaad werkt. Laat dit nog wel even weten via dit forum.
__________________
Macbook Pro 15 3.0 Ghz, Iphone 3G 16Gb Iphone 4 16Gb, Ipad 2 64 Gb...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: mobiel internet niet te activeren met alditalk (medion mobile) iphonerke Overige providers Belgi 28 5 August 2012 12:22
Mobiel internet via Simpel van KPN smart_golfie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 55 6 September 2011 21:34
Mobiel internet Simpel via T-mobile Drinkyoghurt Overige providers Nederland 12 9 May 2011 23:24
Mobiel internet bij Proximus CharlieCharlo Proximus 2 2 July 2009 00:49
t-mobile mobiel internet abbo Iknietsnap Archief 6 23 August 2008 14:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:37.