iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Geen 3G geen APN mogelijk tmobile abo help aub (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/90490-geen-3g-geen-apn-mogelijk-tmobile-abo-help-aub.html)

ABKtje 06-05-11 21:11

Geen 3G geen APN mogelijk tmobile abo help aub
 
Opeens is mijn 3g verbinding weg op mijn gejailbreakte tmobile iphone 4 met fw4.1.
Alle trucs die op dit forum aangeboden worden heb ik uitgeprobeerd.
Unlockit en dan apn change werkt niet-niet via het profiel NLT-Mobile en ook niet als ik het handmatig invul. Vervolgens heb ik heel vaak mn tmobilekaart vervangen door mn vodafone simkaart en dan verschijnt wel de mogelijkheid om apngegevens in te vullen bij mobiel datanetwerk (deze optie is er niet als mijn tmobilesim in de iphone zit). Op dit forum staan verschillende adviezen welke apngegevens de juiste zouden zijn voor tmobile. Echter, na opnieuw opstarten met mn tmobolesim (na eerst verwijderen van mn vodafonesim) verdwijnt de optie mobiel datanetwerk onmiddellijk en worden dus zowiezo de apngegevns niet vast gehouden(en welke zijn eigenlijk de juiste apngegevens voor tmobile?). Wie o wie kan mij op de juiste weg helpen?

Lennyl 07-05-11 22:58

De juiste APN-gegevens van T-Mobile staan op Mobiele telefoons en abonnementen met online korting | T-Mobile

ABKtje 08-05-11 03:00

Ja, die optie heb ik geprobeerd, dus; internet-leeg-leeg invullen. Het probleem is echter dat mijn iphone alleen de optie mobiel datanetwerk laat zien als er een microsim van een andere provider in zit. Met microsim van T-Mobile is die optie niet aanwezig. Dus: vul ik met de Vodafone microsim genoemde gegevens in-sluit af-verwissel simkaart zodat T-_mobile simkaart er weer in zit-reboot- als ik dan bij instelligen-newerk kijk, knalt de optie mobiel datanetwerk er weer uit en ben ik weer terug bij het begin>geen 3G! Wie o wie voor de ultieme tip?

ABKtje 09-05-11 20:11

Op advies van Hosley heb ik de source pushfix.info toegevoegd en van daaruit carrier reset fix geinstalleerd. Vanaf dat moment heb ik weer 3G op mijn iPhone 4 van T-Mobile (simlockvrij gemaakt met de T-Mobile methode). Ik hoop dat iemand anders hier ook ooit wat aan zal hebben!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:11.