Skype, Viber geblokkeerd

Skype, Viber geblokkeerd discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net een paar testjes gedaan nadat m'n vriendin klaagde dat ik niet opnam. Blijkt bij Viber als Skype, als ik wil gaan bellen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 May 2011, 19:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 38
Angry Skype, Viber geblokkeerd

Ik heb net een paar testjes gedaan nadat m'n vriendin klaagde dat ik niet opnam. Blijkt bij Viber als Skype, als ik wil gaan bellen buiten wi-fi bereik (wi-fi uit gezet dus), ze beide de melding geven dat er geen verbinding is met internet. Zijn er meer mensen? Ow, trouwens, ik kan in de AV van T-Mobile nergens iets terugvinden hier over.

Laatst gewijzigd door Firesphere; 10 May 2011 om 20:10. Reden: AV doorgespit
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 May 2011, 20:24
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.654
Standaard

Bij mij is Skype niet geblokkeerd door T-Mobile. Niet op een iPhone 4 en niet op een 3GS.

Meer nog, de gesprekken over 3G zijn van uitstekende kwaliteit.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 11 May 2011, 00:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 38
Standaard

Hmmm, zouden ze dan hier in't oosten een proefballon oplaten? Worden we blij van!
  #4  
Oud 11 May 2011, 08:31
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Daar geloof ik niks van. T-Mobile zal heus niet ergens in het land als proef bepaalde apps blokkeren.
Heb je al een netwerkreset gedaan, of een harde reset? Het lijkt mij nl. eerder aan (de instellingen van) jouw iPhone te liggen, of aan een tijdelijk gebrek aan 3G.

EDIT
was onzin :-(

__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 11 May 2011 om 08:43.
  #5  
Oud 11 May 2011, 10:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

Volgens mij was er een storing in de buurt van Apeldoorn ergens.
__________________
NWO 666
  #6  
Oud 11 May 2011, 11:01
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.654
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Bekijk bericht
Volgens mij was er een storing in de buurt van Apeldoorn ergens.
Niet alleen volgens jou maar ook volgens T-Mobile @web_care op Twitter.
  #7  
Oud 11 May 2011, 13:31
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Bekijk bericht
Volgens mij was er een storing in de buurt van Apeldoorn ergens.
Ik heb er al een paar dagen last van en ik woon in Twente, da's nog een redelijk eind van Apeldoorn. Ik mag hopen dat ik niet op een Apeldoornse zendmast zit vanuit Enschede In ieder geval, tmobile webcare zegt van niks te weten, toch nog niet kunnen verbinden bij tests. Verwarrend.
  #8  
Oud 11 May 2011, 13:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Daar geloof ik niks van. T-Mobile zal heus niet ergens in het land als proef bepaalde apps blokkeren.
Heb je al een netwerkreset gedaan, of een harde reset? Het lijkt mij nl. eerder aan (de instellingen van) jouw iPhone te liggen, of aan een tijdelijk gebrek aan 3G.

EDIT
was onzin :-(

Netwerkreset en hard reset was het eerste wat ik heb gedaan. Maar dat verklaart mijns inziens nog steeds niet hoe zoiets van de ene op de andere dag stopt met werken...
  #9  
Oud 12 May 2011, 08:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Dat het vreemd is dat iets van het ene op het andere moment niet meer werkt zonder aanwijsbare oorzaak, ben ik volledig met je eens. Het forum staat er vol mee. Soms zijn computers (c.q. iPhones) net mensen.

Als je nog steeds geen 3G hebt zou ik eens met TM bellen. Wie weet hebben ze daar in je instellingen iets verkeerd staan ineens. Je zou de eerste niet zijn....
  #10  
Oud 12 May 2011, 14:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 38
Standaard

Ik heb gisteren contact gehad met de tmobile_webcare op twitter. En raad eens? Ik heb niets aan mijn toestel verandert. Ze zeggen me niet te kunnen helpen, maar een kwartier nadat ik via DM mijn nummer had doorgegeven, deden Skype en Viber het ineens wel weer. Ik durf er weinig over te zeggen...
  #11  
Oud 13 May 2011, 07:18
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Misschien hebben ze bij TM een soort harde reset gedaan van je instellingen , zou me niets verbazen. Belangrijkste is dat het weer werkt.
Reageren

Labels
skype, t-mobile, viber


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype op pauze na verlaten skype scherm (backgrounder) UpturnedL1fe iPhone Apps 8 15 August 2010 02:29
Gezocht Skype to Skype app Gerwin iPhone Apps 3 11 March 2008 14:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:57.