iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Complimenten aan T-Mobile Pro Assist (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/99293-complimenten-t-mobile-pro-assist.html)

borgqueenx 19-09-11 22:56

Complimenten aan T-Mobile Pro Assist
 
Ik heb mijn iPhone naar pro assist verstuurd 4 weken geleden ongeveer.
Vandaag gebeld en hij was "gereed". Dus ik vragen of ze alles hebben kunnen repareren, waarop de man zei: nee, volgens het reparatie centrum was hij niet meer te repareren en krijgt u een nieuwe opgestuurd.
Nou ik zei de beste man dat ik dat raar vond maar natuurlijk wel accepteerde.
Het enigste wat ik aangaf aan pro assist was dat de buitenkant vol zat met krassen en 1 barst en of dus alleen de buitenkant vervangen kon worden.
Dat had hij genoteerd. Dus op deze manier geholpen te worden vind ik zeer goed.
Dus mijn complimenten aan pro assist.
En omdat ik graag de iphone 5 wil en al een tijdelijk ander toestel heb kan ik deze voor veel meer verkopen dus ben zeeeer tevreden:)

wouter676 29-11-11 20:10

volgens mij ben jij de enige ik wacht al 10 weken op dat bedrijf. de reden dat hij kapot is: waterschade, heb hem in de wc laten vallen, oke prima duidelijk.
wat doen zij? ze doen er inmiddels 10 weken (!?) over om het probleem vast te stellen in het reparatie centrum, het probleem lijkt me duidelijk. verder houden ze je niet op de hoogte en als je ze wilt bereiken sta je met gemak 30 minuten in de wacht.. nee bij pro-assist weten ze niet wat ze doen..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:43.