iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   early renewal (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/99951-early-renewal.html)

mxmvm 05-10-11 15:49

early renewal
 
Goedemiddag,

Ik ben trotse bezitter van een iphone 3gs, die ik met een early renewal (vorig jaar) heb aangeschaft. Hiervoor had ik een 2 jarig i300 abonnement. Volgens mijn contract gaat de renewal periode 17 febr. in. Als ik naar t-mobile bel zeggen ze dat dan mijn vaste contractsperiode afloopt. Dit zou dus eigenlijk pas een jaar later zijn.

Kan iemand met een early renewal contract kijken of hun datum is aangepast nu ze nog in het oorspronkelijke contract (voor de ingangsdatum van het early renewal contract) zitten?

Iphone3Gs 05-10-11 16:37

Ja dit kunnen ze zien, helaas. Ik wou mijn contract in April beëindigen, helaas konden hun zien dat ik een early renewal had afgesloten waardoor dit dus niet kon. Ik wou het eens proberen helaas niet gelukt.

Guest-20200318123645 20-10-11 11:23

Het staat ook bij de FAQ op T-Mobile's iPhone 4S pagina:

"Via ‘Early Renewal’ kunt uw contract vervroegd vernieuwen met een nieuw toestel. Early Renewal houdt in dat u, ook als u nog niet in aanmerking komt voor een reguliere contractvernieuwing, toch uw contract mag vernieuwen, ongeacht de reden. Voor deze mogelijkheid betaalt u éénmalig € 69,95 (incl. btw) contractkosten. Verder komt u in aanmerking voor hetzelfde aanbod als bij een reguliere contractvernieuwing.

Contractvernieuwing
Met Early Renewal kiest u voor een contractvernieuwing. De nieuwe contractperiode van 12 of 24 maanden start dan na afloop van uw huidige contractperiode. Let op! Als u gebruik heeft gemaakt van Early Renewal, kan dat binnen de vastgelegde contractperiode niet nogmaals. Wilt u gebruikmaken van Early Renewal? Dan kunt u contact opnemen met T-Mobile Klantenservice of binnenlopen bij één van de T-Mobile Shops."


Bron: Kan ik mijn contract vervroegd vernieuwen met een nieuwe telefoon?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:42.