iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Mobile Vikings (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f113/mobile-vikings/)
-   -   Geen Simkaart signaal (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f113/mobile-vikings/150870-geen-simkaart-signaal.html)

nicolay48 21-01-14 14:45

Geen Simkaart signaal
 
Ik heb ondertussen al 5 maanden een Iphone 5, nog nooit problemen gehad. Werkte altijd zoals het zou moeten. Enkele dagen geleden haalde ik mijn SIM-kaart even uit mijn toestel. Toen ik het terugstak gaf hij aan dat ik geen SIM-kaart had. Ik heb ondertussen een nieuwe aangekregen, maar zit nog altijd met hetzelfde probleem. Heb nooit een SIM-lock gehad.

Informatie:
Provider: Mobile vikings
IOS: 7.0.4

Weet iemand hier raad mee? Vindt het nogal vreemd.

Kubbie92 21-01-14 18:17

Kan je eens uittesten om die van een ander netwerk erin te steken?

hesschem 22-07-14 23:50

Hallo, ik zit met hetzelfde probleem. Ik heb een Iphone 5 en als ik mijn nanosimkaart van Mobile Vikings erin steek, zegt hij "geen simkaart geïnstalleerd". Wanneer ik een nanosimkaart van Telenet van mijn vriend erin steek werkt deze wel. Wanneer ik mijn nanosimkaart in deze van mijn vriend steek werkt de MV-nanosimkaart ook. Het is alsof mijn toestel gelocked is voor Mobile Vikings. Bij Mobile Vikings sturen ze mij naar Apple, bij Apple sturen ze mij naar MV en zeggen ze dat dit geen ondersteunende provider is. Ik krijg ook nooit een vermelding "simlocked", hij ziet gewoon de kaart niet. Ik heb de kaart al 2x laten vervangen bij MV. Ik vrees dat ik zal moeten overstappen naar Telenet of Mobistar. Wie kan er mij helpen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:03.