iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers België (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f116/overige-providers-belgie/)
-   -   België: Geunlockte GSM's en België (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f116/overige-providers-belgie/12401-geunlockte-gsm-s-belgie.html)

Londonforever 05-05-08 20:24

Geunlockte GSM's en België
 
Ik zit met een vrij vervelende vraag. Ik en een viertal vrienden hebben voor binnenkort een trip met de eurostar naar Londen gepland indien wij geen iPhones meer kunenn krijgen (het kan altijd) zitten wij er eventueel aan te denken om enkele Nokia N95 mee te nemen in afwachting van de iPhone 3G.

Onze vraag luidt nu, is het mogelijk om in de carphonwarehousestores GSM's te kopen (dus geen iPhones) zonder dat het abonnement geactiveerd is bij het verlaten van de winkel. We weten ondertussen ook al dat je maar één GSM per aankoop mee naar huis mag nemen en er betaald dient te worden met een creditcard, maar laat ons dat even terzijde houden.

Is er toevallig ook iemand die ervaring heeft met de nokia N95 en het unlocken hier van? Hoe zouden we dit het beste doen?

Alvast bedankt,


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:37.