Jim mobile

Jim mobile discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi. Ik heb Jim Mobile. En ik heb een sms gestuurt om mobiele internet te hebben. en dan kreeg ik een sms dat het geactiveerd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 June 2009, 17:28
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2009
Berichten: 44
Question Jim mobile

Hoi.
Ik heb Jim Mobile.
En ik heb een sms gestuurt om mobiele internet te hebben.
en dan kreeg ik een sms dat het geactiveerd is.
en als ik op internet ga staat er:
"Safari kan de pagina niet openen omdat er geen internetverbinding actief is."

hoe komt dit?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 June 2009, 18:46
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (BelgiŽ)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Je zal je iPhone nog moeten instellen. De instellingen van edge of 3G ingeven
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #3  
Oud 21 June 2009, 15:31
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2009
Berichten: 44
Standaard

En hoe moet ik dat doen dan?
Wil je me helpen?
  #4  
Oud 21 June 2009, 23:32
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atillXTC Bekijk bericht
En hoe moet ik dat doen dan?
Wil je me helpen?
Je moet naar je instellingen gaan allesins,daar zit het ergens om in te stellen maar ben het effe vergeten ,mss netwerk ofzo en dan kan je op een aantal mogelijkheden tikken,test ze allemaal eens uit en dan moet je zien staan APN
Dan wachtwoord en paswoord;dat zijn de 3 zaken die je moet invullen dan en die moet je wel ergens vinden dan op de jim mobile site.

Voorbeeldje bij mobile vikings;APN;web.be
wachtwoord:web
paswoord web
  #5  
Oud 22 June 2009, 00:12
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Wat dacht je hier van?

Stel je gsm in
  #6  
Oud 7 January 2010, 15:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 79
Standaard

misschien een laat antwoord:
voor jimmobile gelden volgende gegevens:
apn: grps.base.be
username: base
password: base
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon T-Mobile herkent T-Mobile SIM kaart niet meer riet333 iPhone Navigatie 11 13 January 2011 16:09
BelgiŽ: Ervaringen Base/jim mobile en Iphone mike77 Overige providers BelgiŽ 0 25 November 2010 16:18
BelgiŽ: jim iphone batterij proximusboyke Overige providers BelgiŽ 0 6 September 2009 10:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:51.