CONTACTS werken niet van de Sim

CONTACTS werken niet van de Sim discussie in Overige providers Belgi forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo ik heb juist de 8GB vanuit america gekregen ik heb mijn proximus SIM erin getsoken en ik kan bellen maar ik had al mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Overige providers Belgi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 October 2007, 12:25
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 4
Standaard CONTACTS werken niet van de Sim

hallo

ik heb juist de 8GB vanuit america gekregen ik heb mijn proximus SIM erin getsoken en ik kan bellen maar ik had al mijn contacts op de sim staan en nu in de Iphone staan ze niet of niet zichtbaar.

ook ik kan geen Itunes op de Iphone zetten hoe jan ik deze probleempjes oplossen?

thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 October 2007, 14:30
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

iTunes op je iPhone zetten? Dat gaat niet nee. En contacten vanaf je SIM worden door de iPhone idd niet herkend, hoewel er enkelen zijn waarvan die ze ineens op miraculeuze wijze wl zag. iTunes run je op je pc of mac, en wanneer je je iPhone aansluit moet je iPhone in het iTunesscherm verschijnen. Hierna kan je je contact info synchroniseren met Outlook of windowsmail.
  #3  
Oud 4 October 2007, 14:48
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 4
Standaard

bedankt voor je berichtje

hoe kan ik mijn contacten overzetten op de iphone?

als ik mijn iphone op de pc aansluit dan start itunes niet automatisch, bij mijn ipod doet hij dat wel
  #4  
Oud 22 November 2007, 18:14
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Gent, Belgie
Berichten: 12
Standaard

eerst moet je met de software voor de pc die bij je vorige gsm zat de contacten exporteren naar outlook en dan kan je die via itunes synchroniseren op je iphone
  #5  
Oud 29 November 2007, 00:00
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 1
Standaard

contacten van je sim-kaart kan je inladen via het programma SIMport
Je moet maar eventjes zoeken via google.
Bij mij is het perfect gelukt, alle 650 telefoonnummers van oude gsm staan nu in mijn iPhone. Wel probleemke met de + die niet voor het landnummer meer staat, dus die moet ik er nu overal gaan bijzetten...
  #6  
Oud 12 December 2007, 23:45
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 2
Standaard

Hallo
Het is mij niet gelukt!?
denk dat ik ermee stop want het gaat
allemaal wat boven mijn pet.

Misschien later wanneer ik wat meer ervarind
heb met mijn iphone.
  #7  
Oud 26 August 2008, 10:24
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 5
Standaard

hoe gebruik ik simport

Moet ik mijn firmware aanpassen naar 2.0.1? heb nu 1.1.4

Laatst gewijzigd door Nikooos; 26 August 2008 om 10:55. Reden: berichten samengevoegd
  #8  
Oud 26 August 2008, 10:56
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Je kan met firmware 2.0 en hoger gewoon je contacten importeren via settings>mail,contacts,calendars

Laatst gewijzigd door Nikooos; 26 August 2008 om 10:59.
  #9  
Oud 26 August 2008, 11:13
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb de update gedaan maar kon mijn proximus simkaart niet meer gebruiken. Is dit normaal. Hoe kan ik dat deblokkeren?
  #10  
Oud 7 September 2008, 19:23
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Locatie: antwarpe
Berichten: 33
Standaard

komt omdat je gehackte firmware overschreven is door de officiele van apple . Nu moet die terug unlocked worden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apps van de appstore werken niet Tribooo iPhone Apps 8 27 August 2009 12:54
Icons van SummerBoard werken niet daflaar Archief 3 16 June 2009 09:54
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 21:46
deel van van progs werken niet op desktop erwindelange Desktop-applicaties 12 29 October 2008 00:09
Icons van SummerBoard werken niet? tommehh Jailbreak apps en thema's 4 26 May 2008 22:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:31.