iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers België (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f116/overige-providers-belgie/)
-   -   België: Proximus abo overzetten naar Mobile Vikings? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f116/overige-providers-belgie/76115-proximus-abo-overzetten-naar-mobile-vikings.html)

cruez 25-10-10 21:01

Proximus abo overzetten naar Mobile Vikings?
 
Mijn Abo bij proximus loopt af op 6 december. Ik wil op dat moment met behoud van nummer over stappen nr MV. Nu staat er op proximus website dat je een maand vooraf aangetekend moet sturen om je abo op te zeggen.
Nu staat er op website van MV dat je kaart moet aanvragen, en eenmaal je die kaart hebt, je dan pas een sms moet sturen met je oude sim en dat de nr overdracht dan geregeld wordt. ALs ik dus mijn sim aanvraag met nummerbehoud, en die activatieSMS rond 1 december stuur. Is dit dan voldoende om mijn abo bij proximus stop te zetten? of is dat aangetekend schrijven ook nog noodzakelijk?

Iemand die me duidelijkheid kan verschaffen? let wel het gaat om een abo bij proximus, dus niet gewoon prepaid.

Bedankt bij voorbaat.

Bomans 26-10-10 10:03

Je contract opzeggen doe je best altijd met een aangetekend schrijven.
Als er in de voorwaarden staat dat je dat een maand op voorhand moet laten weten, doe dat dan ook gewoon. Maar zet voor alle zekerheid een einddatum in je opzegbrief.

Je kan dan op 1 of 2 december je MV kaart activeren zonder zorgen.

Blake 27-10-10 15:32

Je mailt best eens naar MV met vragen daarover. Hun helpdesk is zeer behulpzaam en als je wil overstappen naar MV gaan ze je wel zeggen wat je allemaal moet doen en hoe.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:39.