iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Mobistar (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f69/mobistar/)
-   -   Geen aansluiting op netwerk (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f69/mobistar/111964-geen-aansluiting-op-netwerk.html)

Elbuvic 12-02-12 20:27

Geen aansluiting op netwerk
 
Hoi hoi

Ik zit met volgend probleem: heb een 2dehands Iphone 3G, deze werkte met een simkaart van Base vr ik hem kreeg. Ik krijg hem en kan sms'en etc. Ik denk dat ik de iphone moet terugzetten naar fabrieksinstellingen, maar wanneer ik dit gedaan heb, krijg ik het "emergency only" scherm te zien.

Dus ik denk dat ik moet jailbreaken en doe dit. Sindsdien krijg ik geen connectie meer met Mobistar, geen sms'en, niet bellen, etc.

Dus nu heb ik volgende vragen:
- kan ik de iphone terugzetten naar fabrieksinstellingen en op de een of andere manier het telfoontje laten werken ZONDER jailbreak?

- zou dit het probleem van het netwerk oplossen en zo neen: wat dan wel??

Grtn

Elbuvic 13-02-12 17:58

JOEHOE, deze topic mag afgesloten worden/verwijderd

Ik ben naar de Moboistar winkel geweest n een apple verkooppunt, maar ze konden me niet helpen, dachten dat er een simlock opstond en in Belgie is het verboden te unlocken.

Ennieweejz, ikke van een kale reis thuisgekomen en heb dan maar ALLES gereset naar fabrieksinstellingen en wat bleek na enkele seconden na de herstel? Dat mijn sim werkt! En Itunes kwam zeggen: PROFICIAT! UW IPHONE IS UNLOCKED, whatever that means, want: het belangrijkste is dat ik kan bellen sms'en etc.

Toch bedankt voor de eerder onvriendelijke mail die ik ontving omdat ik PER ONGELUK hetzelfde topic op 2 verschillende plaatsen zette. Ik deed maar wat mij was aangeraden.

Grtn
E.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:36.