Mijn mobistar iphone 3G 3G werkt niet

Mijn mobistar iphone 3G 3G werkt niet discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) goedendag ik heb mij de 12de de nieuwe iphone 3G gekocht bij mobistar(ben zelf van belgie) alleen ik krijg mijn 3g niet aan werken ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 July 2008, 18:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 9
Angry Mijn mobistar iphone 3G 3G werkt niet

goedendag ik heb mij de 12de de nieuwe iphone 3G gekocht bij mobistar(ben zelf van belgie) alleen ik krijg mijn 3g niet aan werken ik heb bijna nooit het icoontje van 3g van boven staan en als ik dan naar een locatie ga waar ik het wel heb kan ik niks krijg geen internet kan geen mails ontvangen en ... dus geen verbinding
weet iemand als je iets moet activeren bij mobistar ?
of als ik iets moet instellen ?
kan iemand me helpen aub?
vriendelijke groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 July 2008, 18:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik neem aan dat je je iPhone al aan iTunes 'gehangen' hebt?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 19 July 2008, 18:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik neem aan dat je je iPhone al aan iTunes 'gehangen' hebt?
jah heb ik al gedaan moet je iets speciaals doen ? of ?
  #4  
Oud 19 July 2008, 22:27
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Brussels
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raven Bekijk bericht
jah heb ik al gedaan moet je iets speciaals doen ? of ?
hi Raven,

in Iphone-menu:

Settings > General > Network > Edge > en daar zet je bij APN: "iphone.mobistar" en het werkt direct
  #5  
Oud 20 July 2008, 11:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard

hoi, bij mij staat daar iphone.mobistar.
maar ik krijg geen mail binnen van telenet.
heb bij inkomende : in.telenet.be ook login en paswoord
heb bij uit : uit.telenet.be ook login en paswoord
als hij gaat zoeken krijg ik altijd melding met SSL kan niks ontvangen van mail en versturen.
  #6  
Oud 20 July 2008, 11:51
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door a019113 Bekijk bericht
hoi, bij mij staat daar iphone.mobistar.
maar ik krijg geen mail binnen van telenet.
heb bij inkomende : in.telenet.be ook login en paswoord
heb bij uit : uit.telenet.be ook login en paswoord
als hij gaat zoeken krijg ik altijd melding met SSL kan niks ontvangen van mail en versturen.
Uit gaande mail kan niet werken omdat deze alleen kan wanneer verbonden via telenet. Inkomende zou wel moeten werken wanneer log en pas goed ingevuld.

/: heb deze ook verplaatst naar Mobistar
  #7  
Oud 20 July 2008, 12:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard

he macfreaker
heb juist nog is geprobeerd.
bij inkomendepost : in.telenet.be en login van telenet en paswoord telenet gezet
bij uitgaande post : smtp.telenet.be en login en paswoord van telenet.
dit heb ik onder POP gedaan
als ie dan POP accountsgegevens gaat controleren krijg ik ander scherm met de melding : Geen verbinding via SSL met de vraag wilt u account zonder SSL activeren ??
dit alles doe ik hier thuis met verbinding op mijn draadloos internet verbinding.
kan je mij hierbij verder helpen met dit probleem??
al uren mee bezig en wil maar niet lukken en bij telenet zeggen ze dat ze het niet ondersteunen en mobistar helpdesk stuurt me naar telenet.
  #8  
Oud 20 July 2008, 12:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Asprino Bekijk bericht
hi Raven,

in Iphone-menu:

Settings > General > Network > Edge > en daar zet je bij APN: "iphone.mobistar" en het werkt direct
hmmm raar ik heb dat niet in mijn menu staan : Edge > en daar zet je bij APN: "iphone.mobistar" hoe kan dit ?
  #9  
Oud 20 July 2008, 12:51
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raven Bekijk bericht
hmmm raar ik heb dat niet in mijn menu staan : Edge > en daar zet je bij APN: "iphone.mobistar" hoe kan dit ?
Bij mij staat dat er dus wel.
Kan toch niet verschillend zijn van software.Ik heb nu natuurlijk geen 3G zodat ik het niet kan zien.
Misschien volgende week.

  #10  
Oud 20 July 2008, 12:52
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard

Volgens mij moet de instelling zijn: internet.mobistar.be zonder gebruikersnaam en zonder wachtwoord. Succes!
__________________
iPhone 4 Jailbreak!
  #11  
Oud 20 July 2008, 12:55
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Philro Bekijk bericht
Volgens mij moet de instelling zijn: internet.mobistar.be zonder gebruikersnaam en zonder wachtwoord. Succes!
Wactwoord en user moet je zeker niet instellen, dit is ook zo bij proximus waar ik bij ben. Kan je allemaal hier vinden trouwens.

Ross Barkman's GPRS Info Page
  #12  
Oud 20 July 2008, 12:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard

wat heb je bij uitgaande post staan ??
heb telenet hier en als ik daar uit.telenet.be en mijn login en paswoord in geef gaat het niet altijd melding van SSL gebruiken JA of NEE en na de twee keuze te hebben geprobeert werkt het niet;
zelfs niet op mijn Wi-Fi thuis of op 3G
  #13  
Oud 20 July 2008, 13:00
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Ik gebruik een xchange server en al mijn mails (in/uit) worden gepusht via die server.
Is heel gemakkelijk en snel ook via gprs (heb nog geen 3G)
  #14  
Oud 20 July 2008, 13:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard

heb juist met internet.mobistar.be voor de uitgaande post geprobeert werkt niet.
krijg altijd scherm : Geen verbinding via SSL

weet iemand de smpt server van mobistar voor 3G toestel ??

Laatst gewijzigd door macfreaker; 20 July 2008 om 14:00.
  #15  
Oud 20 July 2008, 13:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Bij mij staat dat er dus wel.
Kan toch niet verschillend zijn van software.Ik heb nu natuurlijk geen 3G zodat ik het niet kan zien.
Misschien volgende week.

weet je ik heb dat mobiel netwerk op het begin gehad maar ik heb gisteren een herstel uitgevoerd met mijn iphone en nu heb ik dat er niet meer staan
  #16  
Oud 20 July 2008, 13:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard

heb nu bij APN: iphone.mobistar staan.
bij gebruikersnaam en wachtwoord staat niets achter.
toch wil het niet lukken
  #17  
Oud 20 July 2008, 13:59
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door a019113 Bekijk bericht
heb nu bij APN: iphone.mobistar staan.
bij gebruikersnaam en wachtwoord staat niets achter.
toch wil het niet lukken
En internet.be ? Deze is toch van mobistar ?
En als je een bus abo hebt kan je misschien "web.pro.be" gebruiken.
  #18  
Oud 20 July 2008, 14:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard

juist geprobeerd gaat ook niet.
denk als ik dinsdag alles maar mee na een mobistar shop ga nemen.
krijg altijd geen SSL verbinding.
krijg zelfs geen mail binnen ook niet.
  #19  
Oud 20 July 2008, 14:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2008
Locatie: Hasselt
Berichten: 13
Stuur een bericht via MSN naar ChrisVrinssen
Standaard

ik heb net mijn iphone geupdate naar fw 2.0, en nu kan ik nergens meer mijn edge gegevens instellen... ik heb dus hetzelfde probleem als raven...
alleen heb ik geen iphone 3G maar eentje van de eerste nog
hoop dat iemand me hier kan helpen
  #20  
Oud 20 July 2008, 14:18
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Zoals in de screenshot van mij te zien is heb je dit niet ?
Mag ik vragen bij welke provider je een abo hebt ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobile-Me werkt niet op mijn iPhone, wel op mijn Macbook pro... glow iTunes 9 1 February 2010 10:40
Autolader van Mobistar werkt niet nico_van_wijk iPhone accessoires en onderdelen 2 5 January 2010 22:40
edge werkt niet met mobistar thewitten Mobistar 8 14 March 2009 01:21
Mijn iPhone werkt niet meer, HELP AUB!!! DHCN Unlock [archief] 1 5 February 2008 18:46
mobistar werkt niet bij mij op turbosim piedp Archief 2 2 January 2008 22:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:24.