Edge en Mobistar

Edge en Mobistar discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mijn toestel 1.1.4 heb ik regelmatig gebruik gemaakt van Edge . Elke maand ging er dan wel een klein bedrag van mijn rekening (btw, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 August 2008, 22:41
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Standaard Edge en Mobistar

Bij mijn toestel 1.1.4 heb ik regelmatig gebruik gemaakt van Edge. Elke maand ging er dan wel een klein bedrag van mijn rekening (btw, een gewoon abonnement).
Nu ge-update naar 2.0, en het is blijkbaar niet meer mogelijk om Edge werkend te krijgen. moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet geprobeerd had. Vandaag was ik aan de nederlands-belgische grens en was T-Mobile nog de telecom provider. Dus een poging om mijn mails binnen te halen via Edge... Lukte dus niet. Dus snel (had ik trouwens eerder kunnen doen), mijn eigen provider Mobistar gekozen en Edge terug opgestart... Noppes...

Enig idee, of moet ik nu echt een abonnement nemen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 August 2008, 22:42
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

heb je je gegevens wel ingevuld?
  #3  
Oud 8 August 2008, 22:50
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Standaard

ja hoor, daar is niets aan gewijzigd. Ik zoek intussen al weer verder, maar nog niet gelukt.
  #4  
Oud 9 August 2008, 00:21
iktjilp's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 59
Send a message via twitter to iktjilp
Standaard

Heb je het pakket surf en mail geactiveerd voor 18 euro per maand? Toen ik mijn iPhone kocht deelde men mee dat Orange World niet werkt voor het uitgebreide internet. Best eens over informeren bij de klantendienst.
  #5  
Oud 9 August 2008, 02:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 6
Standaard 3g inbelcomputer

Heb heel ander probleem, Bel vanuit Belgie naar Nederland (en andere landen) via een goedkope inbeldienst. De computer van die dienst herkent geen tonen die over 3G worden verzonden. Moet dus als ik (goedkoop) bellen wil 3G uit zetten! Heeft iemand een andere oplossing???
  #6  
Oud 9 August 2008, 11:22
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Arrow

Ok, om de een of andere reden waren de instellingen weg. Dus terug ingesteld en noppes.
Ik activeer edge via bospreffs, welke bij de laatste update een aanpassing heeft gedaan oa voor de activatie van edge.
Bedoeling is dus om zonder vast abonnement te kunnen gebruik maken van edge.
Of zijn de mobistar instellingen gewijzigd?

Laatst gewijzigd door LucVG; 9 August 2008 om 12:42. Reden: foutief lettertje in tekst
  #7  
Oud 11 August 2008, 15:48
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 6
Standaard

1) Surf naar Google op je iPhone en zoek op "apn changer"
2) Kies het tweede zoekresultaat
3) Kies "Set Custom APN"
4) Vul volgende gegevens in afhankelijk van je belformule

---Mobistar Tempo (prepaid) & Mobistar Abonnement---

--> mobiel internet via "Orange World"
APN: mworld.be
Username: mobistar
Password: mobistar

--> mobiel internet via "Mobile Mail&Surf"
APN: internet.be
Username: mobistar
Password: mobistar

---Mobistar iPhone Abonnement (My... for iPhone) ---
APN: iphone.mobistar
Username:
Password:

---Mobistar Abonnement voor professionele klanten---
APN: web.pro.be
Username: mobistar
Password: mobistar

5) Klik op Download Custom APN
6) Klik op Installeer
  #8  
Oud 19 August 2008, 22:00
Jake67's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2008
Berichten: 17
Standaard

Om de gprs/edge configuratie op je iphone voor Mobistar in te stellen, volstaat het om via iTunes de update van de providers te installeren, hierna vind je op je iPhone in netwerk-instellingen de configuratie voor Mobiel datanetwerk terug en kan je je APN instellingen weer aanpassen aan je provider.
  #9  
Oud 24 August 2008, 15:22
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Schoten
Berichten: 5
Standaard

Zelfde probleem..
Sinds kort werkt het edge gedeelte niet meer..
Heb een US iphone met fw. 2.0.2
Alle instellingen getest.. steeds zelfde resultaat.. geen verbinding.
Vroeger geen enkel probleem met orange world verbinding te maken.
Is er iets aangepast bij Mobistar ?

  #10  
Oud 24 August 2008, 15:29
Jake67's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2008
Berichten: 17
Standaard

Probeer eens om via itunes 7.7 de update voor mobile providers te installeren, hierna zijn je instellingen van je iphone ready voor Mobistar. Is het proberen waard, werkte bij mij. groeten
  #11  
Oud 24 August 2008, 19:12
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Standaard

en met BossPrefs klik je even op More - Fix User Dir Permissions en het lukt ook....


+ Instellingen - Algemeen - Netwerk - Mobiel datanetwerk en dan bij mij (andere instellingen staan in topic hierboven)

mworld.be
mobistar
mobistar

Lukt dus wel. Laat maar weten of het bij jou lukt.
  #12  
Oud 3 September 2008, 22:28
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jake67 Bekijk bericht
Probeer eens om via itunes 7.7 de update voor mobile providers te installeren, hierna zijn je instellingen van je iphone ready voor Mobistar. Is het proberen waard, werkte bij mij. groeten

waar kun je deze vinden?
Reageren

Labels
edge, mobistar


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
edge werkt niet met mobistar thewitten Mobistar 8 14 March 2009 01:21
Edge troubles met Mobistar jurgencleuren Mobistar 2 30 September 2008 16:19
grps/edge bij mobistar mxcrosserkeuh Archief 0 24 April 2008 17:41
Mobistar - Edge icoontje! Brutality Archief 3 26 March 2008 17:30
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 8 November 2007 00:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:27.