Edge troubles met Mobistar

Edge troubles met Mobistar discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Sinds dit weekend kan ik niet meer op sommige sites via Edge . Een vb: www.hln.be weerkt niet meer via edge. Hij blijft zoeken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 September 2008, 10:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Riemst
Berichten: 10
Standaard Edge troubles met Mobistar

Hallo,

Sinds dit weekend kan ik niet meer op sommige sites via Edge. Een vb: www.hln.be weerkt niet meer via edge. Hij blijft zoeken en geeft dan 'Safari can't open the website because the server can't be found'. Voor dit weekend was hier echter geen probleem mee. Ook andere sites geven dit probleem. Echter niet alle sites. Msn.be is geen probleem, google werkt ook (maar niet alle resultaten) en youtube is geen probleem.

Iemand een idee ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2008, 14:52
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurgencleuren Bekijk bericht
Hallo,

Sinds dit weekend kan ik niet meer op sommige sites via Edge. Een vb: www.hln.be weerkt niet meer via edge. Hij blijft zoeken en geeft dan 'Safari can't open the website because the server can't be found'. Voor dit weekend was hier echter geen probleem mee. Ook andere sites geven dit probleem. Echter niet alle sites. Msn.be is geen probleem, google werkt ook (maar niet alle resultaten) en youtube is geen probleem.

Iemand een idee ?
Gooi je geschiedenis/(cookies)/cache eens leeg? Helpt dat misschien?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 30 September 2008, 15:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Riemst
Berichten: 10
Standaard

Geprobeerd, geen effect.

Bedankt voor de reactie toch!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
downgrade 3.1.3 naar 3.1.2 troubles SBtje Archief 6 4 February 2010 16:37
edge werkt niet met mobistar thewitten Mobistar 8 14 March 2009 00:21
Edge en Mobistar LucVG Mobistar 11 3 September 2008 21:28
grps/edge bij mobistar mxcrosserkeuh Archief 0 24 April 2008 16:41
Mobistar - Edge icoontje! Brutality Archief 3 26 March 2008 16:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:44.