Mobistar instellingen

Mobistar instellingen discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) ik had men iphone geupdate naar de 2.0 wat niet mocht. heb hem al gedowngrade naar de 1.1.4 versie en geunlocked met ziphone. ik kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 14 July 2008, 17:38
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 1
Standaard help!

ik had men iphone geupdate naar de 2.0 wat niet mocht. heb hem al gedowngrade naar de 1.1.4 versie en geunlocked met ziphone. ik kan men pincode ingeven en dan start hij wel op maar ik heb geen ontvangst. als ik naar instellingen algemeen en dan netwerk ga dan staat er bij vpn instellingen, niet geconfigureerd. kan iemand mij hiermee helpen? ik ben van belgie en heb een tempo kaart van mobistar. ook als ik men itunes opstart zegt het dat de iphone niet kan worden gebruikt omdat de apple mobile device-service niet gestart is?.

graag reactie aub.

groetjes, ben
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #42  
Oud 21 July 2008, 14:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 9
Standaard

zijn dit :
APN: mworld.be
mobistar
mobistar
ook de instellingen voor 3G voor mobistar ??
  #43  
Oud 21 July 2008, 20:18
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Locatie: Antwerpen, Belgi
Berichten: 70
Standaard

particulier: mworld.be
zakelijk: web.pro.be
  #44  
Oud 21 July 2008, 21:02
FEVER's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 17
Standaard

Indien je een iphone-abonnement bij MObistar hebt (of de Option for iPhone) :

APN : iphone.mobistar
mobistar
mobistar
  #45  
Oud 30 July 2008, 22:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Hmm ik word er toch ook niet echt wijzer van.
Ik heb een iPhone abonnement bij Mobistar.
Mijn APN is automatisch ingevuld door iTunes:
APN= iphone.mobistar.
Gebruikersnaam en wachtwoord zijn leeg

Alles werkt perfect hiermee! Echter mijn mail werkt niet naar behoren. Ik kan dus geen uitgaande mail versturen als ik op het Mobistar netwerk zit. Nu is het gewoon een kwestie van de SMTP server in te vullen. Eenvoudig? Niet dus...

Op de website van Mobistar vind je:
---
IPhone3G

Als ik thuis verbinding maak met Wi-Fi, kan ik geen mails versturen: hoe komt dat?

De uitgaande server voor je e-mails hangt af van het netwerktype. Gebruik je gprsmail.mobistar.be, dan kan je geen e-mails versturen via een adsl-lijn die niet door Mobistar geleverd is.

---

Dus gprsmail.mobistar.be zou hun SMTP server voor hun netwerk moeten zijn. Wel dan ligt die server er al meer dan een week eruit. De iPhone klaagt steeds dat deze server niet reageert. Mail versturen is dus ook niet mogelijk.
Ik heb ook nog eens smtp.mobistarmail.be geprobeerd maar ook dit werkt niet.
  #46  
Oud 17 September 2008, 13:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Merksem Belgie
Berichten: 38
Standaard

met de nieuwe swirly mms krijg ik het maar niet in orde, in de vorige versie had ik volgende (werkende) instellingen
mmsc: http://mmsc.mobistar.be
proxy: 212.65.63.143:8080
apn: mms.be (abo)
usern: mobistar
pasw: mobistar

kan er iemand mij hierbij helpen aub?

alvast bedankt!
  #47  
Oud 17 September 2008, 13:41
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Welke melding geeft hij dan als je een mms wil sturen?
  #48  
Oud 17 September 2008, 13:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Merksem Belgie
Berichten: 38
Standaard

verschillende soms proxy niet juist of timeout enz...
  #49  
Oud 17 September 2008, 14:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

bij je mmsc setting, vul eens enkel mmsc.mobistar.be in, dus zonder http://
  #50  
Oud 17 September 2008, 14:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: belgi
Berichten: 59
Stuur een bericht via ICQ naar LazerG Stuur een bericht via MSN naar LazerG Stuur een bericht via Skype™ naar LazerG
Standaard

wees gerust ook bij base geeft hij proxi error
  #51  
Oud 17 September 2008, 14:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Merksem Belgie
Berichten: 38
Standaard

@ bomans, heb ik ook geprobeerd... maar zet jij achter de proxy ook :8080 (poort)?
  #52  
Oud 17 September 2008, 14:55
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ja, maar ik gebruik proximus ...
  #53  
Oud 17 September 2008, 14:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Merksem Belgie
Berichten: 38
Standaard

fout die ik dan krijg;
possible incorrect mmsc setting. unexpected http response (HTTP/1.1 400 bad request)
  #54  
Oud 17 September 2008, 15:06
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Probeer bij UserAgent eens een andere telefoon te selecteren.
Blijkt voor sommigen ook te werken.

Je instellingen zijn echt wel correct:

http://www.activexperts.com/mmstoolkit/mmsclist/

Laatst gewijzigd door Bomans; 17 September 2008 om 15:08.
  #55  
Oud 17 September 2008, 16:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Merksem Belgie
Berichten: 38
Standaard

ok heb ik nu ook geprobeerd, helaas pindakaas...
ik ga het opgeven, hoop dat die snel in de appstore beschikbaar zal zijn...
raar want ik had er vroegen (1.1.4) nooit problemen mee gehad...
toch bedankt voor jullie hulp!
  #56  
Oud 5 October 2008, 14:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard My45

Heb een abn. van my45 bij mobistar.
Als ik nu op internet wil gaan lukt me dit niet met de instellingen op de iphone.
Heb een 3G gekocht in de mobistar winkel.
Bij APN staat er iphone.mobistar en bij pasw. en gebruikersnaan staat niets ingevuld.
Ik kan met deze instellingen niet op internet.
Heb dit probleem nu al 2 weken en al verschillende keren naar mobistar gebeld en dit gemeld en daar weten ze me te vertellen dat er problemen zijn.
Heeft er iemand een oplossing of iemand andere instelling om dit op te lossen.
Al vast bedankt voor de verdere hulp.
  #57  
Oud 5 October 2008, 16:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Ik heb dezelfde instelling maar ik merk ook dat de datadiensten van Mobistar echt een lachertje zijn. Ik heb het me al serieus beklaagd dat ik klant ben geworden bij Mobistar

De datadiensten zijn meer UIT dienst dan in dienst. Ook al geeft bv. de iPhone aan dat er een verbinding is...(Het bekende E symbool...Want op het Mobistar netwerk is 3G zeer beperkt). Maar dan nog slaagt de iPhone er niet in om data binnen te halen. Ik merk dit het snelste wanneer ik het weerbericht wil opvragen. Reageert deze niet meteen dan verkrijg je snel een foutmelding. Vanaf dan weet ik genoeg.

Meestal volstaat het om even de Flight Mode aan te zetten (zeker 10 sec...) en dan nadien terug een verbinding te vragen. Volgens mij wordt er dan via het netwerk een nieuwe IP-adres doorgegeven (of wordt gewoon de verbinding hersteld?). Je zal dan merken dat het boeltje dan weer tijdelijk werkt.
  #58  
Oud 16 October 2008, 19:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

ik heb nu ook een 3g abo, maar ik krijg da dus nie aan de praat.. bij mobistar zeiden ze mij dat ik itunes moest updaten ..... is da nie een beetje zever ?
  #59  
Oud 16 October 2008, 20:33
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hummel Bekijk bericht
ik heb nu ook een 3g abo, maar ik krijg da dus nie aan de praat.. bij mobistar zeiden ze mij dat ik itunes moest updaten ..... is da nie een beetje zever ?
wat krijg je niet juist aan de praat? Is het enkel je datadiensten?
In principe moet iTunes die instellingen in je iPhone gaan plaatsen. Maar je kan dit ook altijd manueel hoor.

Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> Mobiel datanetwerk. Vul bij APN het volgende in:
iphone.mobistar

Laat gebruikersnaam en wachtwoord gewoon leeg. Daar moet je niets invullen.

Dit zou moeten werken indien je een typisch iPhone abbo hebt genomen van Mobistar.
  #60  
Oud 16 October 2008, 23:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

ik heb een 3g abonnement van mobistar, als ik in hasselt zit heb ik perfect 3g ontvangst, alle streepjes vol, maar ik kan dus nie op internet, APN is iphone.mobistar. Ik heb hier al vanalles geprobeerd, mworld.be mobistar mobistar. Ook dat werkt nie.
antwoord:Safari kan de pagina niet openen, omdat de computer niet is verbonden met het internet. Snap der niks van
Moet ge de laatste nieuw itunes installeren? maar da kan er toch niks mee te maken hebben eigenlijk he.
Heb mobistar ook ne keer gebeld, die zei me als ik 3g zou uitschakelen dat de iphone automatisch op Edge zou gaan, ook dat doet hij niet (als ik op edge zou terugvallen, geldt dan mijn 3g dataverkeer hier, of telt Edge per minuut dat ge online zit ?)
Kan iemand me misschien verder helpen ? thx


edit: ok ik heb het dus aan het werken gekregen, ik heb gewoon mijn netwerkinstellingen ne keer gereset, en nu werkt alles zoals het moet. Heb dan ook dadelijk PdaNet gedwnl, zodat ik met mijne laptop op internet kan via de iphone

Laatst gewijzigd door hummel; 17 October 2008 om 13:10.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mobistar en mobistar=2 ?? Flemishrav3r Mobistar 1 23 May 2010 18:29
sms instellingen bij mobistar ardanwen Mobistar 1 14 January 2009 22:08
mobistar ice Archief 2 30 November 2008 12:31
Mobistar ToCa Mobistar 21 5 January 2008 22:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:14.