Mobistar instellingen

Mobistar instellingen discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, voor diegene die de instellingen van mobistar nog niet weet: APN : mworld.be mobistar mobistar...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 November 2007, 21:13
» iPhone US 8GB
» Linux
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 13
Standaard Mobistar instellingen

Hoi, voor diegene die de instellingen van mobistar nog niet weet:

APN: mworld.be
mobistar
mobistar
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 December 2007, 00:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 22
Standaard

Ok, deze instellingen werken voor mij! Ik bel gewoon met tempo prepaid herlaadkaarten, als ik edge gebruik, kan ik me dan ineens aan extra kosten verwachten?? Graag iemand met raad!
Grtz, Koen
  #3  
Oud 1 December 2007, 01:06
» iPhone US 8GB
» Linux
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 13
Standaard

Je weet ondertussen dat je voor alles moet betalen in belgie op het gebied van telecom, edge dus ook, maar dat word per Megabyte berekend, ik heb onlangs een uur gesurft en er was niet veel vanaf gegaan, check Telecom in Belgium - Mobistar - Get more out of gsm phones with the Mobistar mobile phone service. , daar staat wel wat dat kost.
Je kan ook bij sources onderaan in apptap installer http://modmyifone.com/installer.xml toevoegen, en dan via het install menu bij modmyifone "itoggle" installeren, hiermee kan je EDGE uitschakelen.
Heb je nog vragen dan stel ze maar.

Groetjes, Luigi

Laatst gewijzigd door tha leecha; 1 December 2007 om 01:11.
  #4  
Oud 3 December 2007, 21:20
» iPhone US 8GB
» Linux
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 13
Standaard

Hoi, ik heb edge constant aan staan, er gaat niets van mijn belkrediet af, het begint pas als je de data verbinding gebruikt, kan dus geen kwaad om het op te laten staan.
  #5  
Oud 3 December 2007, 23:12
» iPhone US 4GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Berichten: 40
Standaard Tarieven bij Mobistar Tempo

Met een Tempokaart betaal je bij Mobistar 0.50 per 1Mb (max 1 uur). Je kan ook een soort abbo nemen (zelfs met betaalkaart zoals Tempo) voor 6.5/maand per maximum van 7,5mb/maand. Bij Mobistar mag je ook surfen naar andere sites behalve OrangeWorld. Bij andere providers moet je binnen hun eigen site blijven(vb: VodaFone). Zodra je naar een andere site surft, betaal je meer.

Een lionk naar prijzen: http://www.mobistar.be/www/portal/pu...030d568003a131
  #6  
Oud 15 December 2007, 21:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sergoke Bekijk bericht
Met een Tempokaart betaal je bij Mobistar 0.50 per 1Mb (max 1 uur). Je kan ook een soort abbo nemen (zelfs met betaalkaart zoals Tempo) voor 6.5/maand per maximum van 7,5mb/maand. Bij Mobistar mag je ook surfen naar andere sites behalve OrangeWorld. Bij andere providers moet je binnen hun eigen site blijven(vb: VodaFone). Zodra je naar een andere site surft, betaal je meer.

Een lionk naar prijzen: Telecom in Belgium - Mobistar - Get more out of gsm phones with the Mobistar mobile phone service.
Even verduidelijken: Bij mobistar is het 0,50 EURO voor iedere sessie van maximum 1 uur en maximum 1MB. Dus gebruik je slechts 100kb GPRS en 2uur later opnieuw 100kb, dan ben je niet 0,50 EURO maar 1,00 EURO kwijt.
  #7  
Oud 17 December 2007, 15:21
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

dit is veel interessanter bij M*

Connect Mail&Surf - 14.88 (excl.TVA) for 100 MB
  #8  
Oud 17 December 2007, 22:32
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 62
Standaard

iemand een idee hoe ik die mms.app werkende krijg?

het firmwire 1.1.2 us
  #9  
Oud 18 December 2007, 09:52
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Schoten
Berichten: 5
Standaard Mail versturen met mobistar (onderweg)?

Hallo iedereen,

Ik kijk met volle plezier altijd naar dit forum. Maar heb nog nooit iets gepost. Ben zelf de trotse bezitter van iphone US 8gb.
Nu wat ik al de hele tijd probeer te achterhalen is of dat je onderweg mail kan opvragen? zonder gebruik te maken van Wi-Fi of hotspots. Ik zit bij mobistar.

Dus ik ben een mobistar winkel binnen geweest en die heeft mij die mail & surf voorgesteld. maar ze konden verder niets instellen voor de mail.
Bv ? wat is de uitgaande mail server voor mobistar? En moet er bij inkomende een bepaalde poort vermeld staan? ik weet het niet. En blijkbaar veel mensen niet bij M*.

Weet iemand hier raad mee. Zou dolgraag onderweg mail kunnen ontvangen en verzenden Surfen kan ik wel maar geen mail.

Voor de rest is dit toestel wel de max.

grtz
  #10  
Oud 18 December 2007, 10:27
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

je mail instellingen zijn die van je internet provider en staat los van M*

ik zelf heb een skynet e-mailadres en dat werkt perfect op mijn M* iphone.

welke internet provider of mailbox wens je te gebruiken ?
  #11  
Oud 18 December 2007, 10:46
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Schoten
Berichten: 5
Standaard

Inkomende mail server is van mijn domeinnaam..
Ben een zakelijke gebruiker

hetzij : mail.domeinnaam.be (dit is wat ik ook gebruik in outlook)
uitgaande mail server werkt als ik hier uit.telenet.be ingeef. Maar dit werkt perfect enkel als ik thuis ben via Wi-Fi. Niet onderweg jammer genoeg.

Als ik het goed voorheb moet je een uitgaande mail server ingeven van M*? Of zie ik dit verkeerd...

thx
tom
  #12  
Oud 18 December 2007, 22:05
FEVER's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 17
Standaard

Is dat niet gprsmail.mobistar.be??
  #13  
Oud 19 December 2007, 08:54
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

ik heb ook mijn eigen domeinnaam en het werkt perfect.

maar je moet de volgende vraag eerder bekijken.


heb je een domeinnaam maar zit je mailbox bij internet provider dan moet je de pop 3 mail configureren op je iphone met de pop en relay settings je provider

heb je een eigen domeinnaam en bovendien je eigen mailserver dan is de vraag welke mailserver je hebt. in het geval van een ms exchange omgeving kan je die cofigureren met de iphone via IMAP


succes
  #14  
Oud 19 December 2007, 09:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Schoten
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FEVER Bekijk bericht
Is dat niet gprsmail.mobistar.be??
Hoi,

Dacht ik ook, heb dat geprobeerd, maar kreeg iedere keer een fout...
Zal het nog eens proberen, moet hier nog een bepaalde poort bij ingevuld worden?

grtz
  #15  
Oud 19 December 2007, 19:11
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glimph Bekijk bericht
Inkomende mail server is van mijn domeinnaam..
Ben een zakelijke gebruiker

hetzij : mail.domeinnaam.be (dit is wat ik ook gebruik in outlook)
uitgaande mail server werkt als ik hier uit.telenet.be ingeef. Maar dit werkt perfect enkel als ik thuis ben via Wi-Fi. Niet onderweg jammer genoeg.

thx
tom
de meeste providers laten je enkel mail versturen via hun smtp-server als je ook verbonden bent via hun netwerk.

Dus uit.telenet.be op een telenet-verbinding.
Dus relay.skynet.Be op een Belgacom ADSL verbinding...
Dus etc..

Er zijn uitzonderingen denk ik...
  #16  
Oud 13 January 2008, 15:43
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 1
Standaard email instellingen iphone belgie

Hoi , is er iemand die mij kan helpen met mijn iphone emailinstellingen??, heb telenet emailaccount en zou deze graag instellen ,heb als abonnement mobistar , welke is de uitgaande mailserver van mobistar ?????
met dank
  #17  
Oud 13 January 2008, 20:39
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anton Bekijk bericht
Hoi , is er iemand die mij kan helpen met mijn iphone emailinstellingen??, heb telenet emailaccount en zou deze graag instellen ,heb als abonnement mobistar , welke is de uitgaande mailserver van mobistar ?????
met dank

smtp.mobistarmail.be zou moeten lukken als uitgaande server.
gprsmail.telenet.be lukt evenwel ook.

mvg,

Luc
  #18  
Oud 14 January 2008, 10:00
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

Je kan op een ander netwerk via Wi-Fi (bvb bij een vriend ide telenet heeft) ook mails versturen, doch in de uitgaande instellingen moet men iets anders invullen.
Ikzelf ben skynet gebruiker. Ik veronderstel dan dat je telkens in je account de uitgaande instellingen moet veranderen of ben ik verkeerd. Ik krijg dit maar niet onder de knie.
Hetzelfde voor edge, daar kan ik helemaal geen mails mee versturen, wel ontvangen. Men zegt dat de smtp mworld.be is. Ik heb een bussines abbo en moet web.pro.be
maar dat werkt ook niet.
Een hele waslijst en ik weet er zijn al diverse topics over geweest die ik aandachtig gelezen heb doch zonder resultaat voor mij.
  #19  
Oud 23 February 2008, 18:50
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 21
Stuur een bericht via MSN naar buske05
Standaard

hee ik vind de instellingen niet voor swirly mms voor mobistar
en heb al op forum paar instellingen gezien en geprobeerd maar lukte blijkbaar niet
ik kreeg een error over mmsc (http... of zoiets

weet iemand de juiste

EDIT

heb ik reeds gevonden( had gwn verkeerde letter getypt)

Laatst gewijzigd door buske05; 23 February 2008 om 22:25.
  #20  
Oud 23 February 2008, 22:26
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 70
Standaard

ok
werkt perfect
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mobistar en mobistar=2 ?? Flemishrav3r Mobistar 1 23 May 2010 18:29
sms instellingen bij mobistar ardanwen Mobistar 1 14 January 2009 22:08
mobistar ice Archief 2 30 November 2008 12:31
Mobistar ToCa Mobistar 21 5 January 2008 22:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:14.