Telenet hotspots

Telenet hotspots discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Met firmware 3.0 onthoudt mijn iPhone nog steeds niet de inlog gegevens van de telenethotspots. Heeft iemand een app of een idee hoe dat wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 July 2009, 20:44
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 14
Standaard Telenet hotspots

Met firmware 3.0 onthoudt mijn iPhone nog steeds niet de inlog gegevens van de telenethotspots. Heeft iemand een app of een idee hoe dat wel zou gaan?
(search leverde niets op)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 August 2009, 13:47
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 14
Standaard

Veel lezers dus er is toch interesse voor... Niemand met een oplossing dan?
  #3  
Oud 4 August 2009, 13:56
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik neem aan dat je wel hebt ingestelt dat hij het moet onthouden?
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #4  
Oud 4 August 2009, 14:02
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 14
Standaard

Ja hoor, maar het probleem zit erin dat het via een webpagina gaat en dat lukt dus maar niet omdat op te slaan...
  #5  
Oud 4 August 2009, 14:09
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Er zit in safari ook het knopje autofill. En zo werkt het:

In order to enable that feature, first go to your iPhones Settings.
Settings -> Safari -> AutoFill, then switch the sliders for “Use Contact Info” and/or “Names & Passcodes” to the on position based on which you want to autofill. Personally I have opted to switch both to the on position.
I kind of expected that autofill would have been turned on by default, but I think I can understand why it would have been left in the off position, as I mentioned in a previous post, I can understand that some may see it as a security issue. Thankfully though, it is simple enough to turn on.


Heb het alleen nog niet zelf getest.
  #6  
Oud 4 August 2009, 15:14
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

Is er al iemand die de autofill succesvol gebruikt? Ik vind het namelijk een leuk idee, goed plan, maar moet toch nog altijd alles intikken omdat autofill grijs blijft
  #7  
Oud 23 October 2009, 20:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 47
Standaard

Je kan anders ook 1PassWord gebruiken, onthoudt al je log-in en paswoordgegevens
  #8  
Oud 9 February 2013, 21:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2012
Berichten: 8
Standaard

Heb dus net hetzelfde voor...
Ik ben op de site van Telenet gaan kijken hoe ik dit moest oplossen... (http://klantenservice.telenet.be/con...eld-op-wi-free)

na dit gedaan te hebben... lukt het mij nog altijd niet... als ik wil verbinden met de hotspot, wordt mijn lijst vernieuwd van beschikbare netwerken en dan zijn de instellingen weg waar ik "verbind automatisch" moet aanvinken...

ik snap hem niet echt... :-S
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN Hotspots michiel3 T-Mobile 12 27 September 2009 16:51
hotspots ? rudeboy Wi-Fi 5 25 September 2009 19:33
[Hotspots] Devicescape Easy Wi-Fi: Makkelijk inloggen op T-Mobile en KPN Hotspots Ironis iPhone Apps 12 29 November 2008 18:30
Hotspots SamdeWaard Wi-Fi 2 3 August 2008 22:08
hotspots barrel Wi-Fi 0 10 July 2008 21:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:12.