UltraSIM + Mobistar

UltraSIM + Mobistar discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Even om te zeggen dat een ULTRASIM (te bestellen bij Unlockcellular.com) zonder problemen werkt met Mobistar. Dus voor Mobistar mensen die 100% zeker willen zijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 January 2008, 11:22
v8x v8x is offline
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 76
Standaard UltraSIM + Mobistar

Even om te zeggen dat een ULTRASIM (te bestellen bij Unlockcellular.com) zonder problemen werkt met Mobistar.

Dus voor Mobistar mensen die 100% zeker willen zijn van een werkende SIM oplossing -> UltraSIM.

Ik heb een 1.1.2 week 51 US 8GB iPhone.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 January 2008, 03:06
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik heb deze sinds vandaag (iPhone/Ultrasim/Mobistar) en na een 15 tal berichten kan ik er opeens geen meer sturen. Krijg constant melding van "Error sending message" (en ja, ik heb nog belwaarde )

Iemand enig idee waar het aan kan liggen?

Update: Nu valt opeens zelfs mijn bereik gewoonweg uit :s Zegt ie dan "Sim Locked" terwijl ik er niet ben aangeweest... raar

Laatst gewijzigd door anxi; 12 January 2008 om 03:18.
  #3  
Oud 12 January 2008, 12:15
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 178
Standaard

Heb je iworld al genstalleerd?
Anders is dit de oplossing voor je probleem.
  #4  
Oud 12 January 2008, 21:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Berichten: 9
Standaard

Had ik ervoor al geinstalleerd, maar probleem lijkt opgelost Heb alle oude berichten van mijn oorspronkelijke simkaart verwijderd en het probleem leek opgelost

Hier mag dus een slotje op & bedankt voor de tip
  #5  
Oud 13 January 2008, 01:34
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 178
Standaard

Wel veel plezier met je iphone
Heb jij een data-abo bij mobistar?
Zo ja hoeveel betaal en verbruik je?
Op de site van base kan ik informatie vinden voor data-abo's maar bij mobistar nergens
Dus wat info zou welkom zijn
  #6  
Oud 13 January 2008, 02:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Berichten: 9
Standaard

Dank je wel
Wel.. ik heb geen data abo bij mijn Mobistar. Naar het schijnt gaat dat idd en zijn er bij alle Belgische providers zulke abo's mogelijk.

Ik heb mijn internet bij Telenet & heb een ExpressnetTurbo of zoiets, en daar zit in het internetabonnement gratis hotspotgebruik bij. En waar ik meestal uitga/feesten/... hebben ze voornamelijk telenet hotspot (en in Hasselt stad bv ook) dus voor wat ik hem gebruik, is dat voorlopig genoeg.

Moest ik wat meer vinden over de databo's, zal ik het je met alle plezier vertellen
  #7  
Oud 13 January 2008, 12:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

voor M* bestaat de truk erin om het abonnement connect & mail vast te krijgen

15 euro per maand voor 100 MB, wat aandringen in een M* center en het lukt wel
__________________
IMAC 2.1 GHz PPC - OSX
  #8  
Oud 13 January 2008, 13:16
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 178
Standaard

Het ziet er naar uit dat Base voor mij nog steeds de beste oplossing lijkt.
10 euro/200mb
Bovendien gebruikt Base V1 sim-kaarten waardoor ik met een silvercard kan werken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[UltraSim] update 1.0.2 naar hoger geerth Unlock [archief] 2 20 January 2008 18:08
Ultrasim met verschillende SIM's Marquez Unlock [archief] 1 17 January 2008 18:57
UltraSIM probleempje joostje18 Unlock [archief] 5 17 January 2008 17:06
UltraSIM contacts joostje18 Unlock [archief] 4 12 January 2008 17:27
UltraSIM iCulture Wiki - Begrippen 0 25 December 2007 00:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:56.