Mobistar menu en iphone

Mobistar menu en iphone discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb net mijn iphone aan de praat gekregen met mobistar maar u mis ik het mobistar menu waar ik va mbanxsafe mij tempo kaart ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 January 2008, 20:37
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 21
Standaard Mobistar menu en iphone

ik heb net mijn iphone aan de praat gekregen met mobistar maar u mis ik het mobistar menu waar ik va mbanxsafe mij tempo kaart kon herladen.
weet iemand waar ik dit kan vnden? Ik heb al gelezen dat bj settings>general zou staan maar daar staat het dus niet en ik vind het ook nergens
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 January 2008, 21:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: heers (limburg)
Berichten: 61
Standaard

Dat staat tussen instellingen, telefoon, heel onderaan onder sim
__________________
iphone us 8gb 1.1.4 nederlands
  #3  
Oud 12 January 2008, 21:35
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 21
Standaard

Dat staat daar bij mij niet ik heb wel een nieuwe kaart van woensdag ;(
  #4  
Oud 13 January 2008, 00:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: heers (limburg)
Berichten: 61
Standaard

ah dat is raar, bij mij staat het daar
  #5  
Oud 13 January 2008, 12:32
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

settings -> phone -> sim applications en daar vind je banxafe, tempo reload etc
__________________
IMAC 2.1 GHz PPC - OSX
  #6  
Oud 13 January 2008, 12:35
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 21
Standaard

dat staat daar dus niet :s daar staat alleen SIM pin en voor de rest niets van sim..

het is wel een nieuwe sim kaart van woensdag misschien is dat de reden ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone menu leeg tomietie Archief 4 19 September 2010 22:28
Photoshop menu's op iPhone koenverbruggen iPhone Apps 0 12 April 2010 19:30
Iphone 4g Menu robbie94 Archief 2 13 February 2010 23:51
Nederlandstalige Menu voor Iphone 1.1.4. Jordy Stamper Archief 2 2 May 2008 12:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:44.