Mobistar : netwerk valt uit

Mobistar : netwerk valt uit discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn iphone nu al 2 maanden en hij is unlocked met een stealthsim . Werkte perfect tot over 1 week. Nu valt geregeld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 January 2008, 11:57
» iPhone UK 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 15
Standaard Mobistar : netwerk valt uit

Ik heb mijn iphone nu al 2 maanden en hij is unlocked met een stealthsim.
Werkte perfect tot over 1 week. Nu valt geregeld het netwerk uit.
Vree ambetant. Het enigste dat ik kan doen is hem volledig uitzetten en weer opstarten en dan vindt hij weer perfect zijn netwerk. bij netwerksettings heb ik nu net ipv automatic mobi* aangeduid om eens te zien of het iets beter zal gaan.
Of zou het door die stealthsim zijn dat het netwerk uitvalt. Misschien dat hij na paar maanden al versleten is. Iemand ervaring daarmee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 January 2008, 12:35
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Hoe kan zo'n ***sim nu verslijten ? Zal wel aan mobistar liggen zekers!
  #3  
Oud 18 January 2008, 20:10
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

ik gebruik mijn iphone naast mijn blackberry en soms andere gsm's en ik moet toevoegen dat het radio element in de iphone niet zo krachtig is als op mijn andere toestellen.

maar ik heb deze problemen niet en M* werkt perfect hier
__________________
IMAC 2.1 GHz PPC - OSX
  #4  
Oud 18 January 2008, 20:38
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 178
Standaard

Heb nog al van dit probleem gehoord bij mensen met een *sim oplossing.
Oorzaak van het probleem is een slecht contact tussen je stealthsim en sim-kaart.
Je moet misschien eens proberen je stealthsim en je simkaart terug opnieuw in je iPhone te steken.
  #5  
Oud 22 January 2008, 13:29
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 62
Standaard

ik heb ook dat probleem met mobistar, als ik in een gebouw zit waar je geen ontvangst hebt en dan naar buiten gaat, krijg ik geen ontvangst en moet ik rebooten.
  #6  
Oud 30 January 2008, 22:30
lexuzz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 2
Standaard

zit nu een 3-4 tal weken met de combo iphone en mobi.. tot hier toe nog bijna geen enkel probleem.. enkel 1 maal overlaatst.. niks aan de hand, phone ligt naast mij, scherm spring ineens aan met melding " no service " en letterlijk 1 sec later springt het ontvangst terug aan en sindsdien niet meer gehad... was wel wierd.. stealthsim werk goed maar toch maar voor 99 % dan ;-)
  #7  
Oud 31 January 2008, 20:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Nazareth, Belgie
Berichten: 21
Stuur een bericht via Instant Messenger naar livio
Standaard

Ik heb dit probleem nu ook sinds 1 week ofzo... ik zit op 1.1.2 zonder StealthSim of dergelijke ... Voorheen was de ontvangst altijd perfect. Afgelopen week was ik in Nederland en ook daar was de ontvangst met momenten zeer slecht en kreeg ik regelmatig 'No Service'

Livio
  #8  
Oud 31 January 2008, 22:31
conspiracy's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgium
Berichten: 42
Standaard

Ik heb in mijn school echt geen tot weinig ontvangst..
En ik werk niet eens met een turbosim of dergelijks.
Als ik naar buiten ga heb ik dan wel weer vollop ontvangst.

Maar het rare is dat iedereen met een gewone gsm ook in het gebouw volle ontvangst heeft met mobistar en ik met mijn iPhone dus niet..
  #9  
Oud 31 January 2008, 23:52
Phuncz's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 79
Standaard

Het is bekend dat de ontvangst van de iPhone niet bijzonder goed is. Zelf heb ik hier bijna evenveel ontvangst als met mijn vorige telefoons, 1 tot 2 bars dus. Slecht bereik hier zowiezo Voor de rest heb ik zelf geen last. Occassioneel misschien dat hij ineens geen bereik meer heeft maar ik denk zowiezo dat de mensen het merken omdat de iPhone er ook effectief over klaagt waar andere GSM's gewoon niets zeggen en na een secondje weer bereik hebben.

Ik hoop toch dat hier ooit een fix voor komt, eventueel via een appje.
__________________
iPhone 8GB (US) --- OOTB 1.1.2 (w51) --> 1.1.4
Agent 18 EcoShield --- Modded Sony MDR-EX71SL earphones
  #10  
Oud 1 February 2008, 10:14
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 17
Standaard

Heb het probleem ook gehad een aantal maanden geleden. Ik heb unlocked met Anysim (1.1.1) een zestal maanden geleden. Probleem ligt volgens mij bij Mobistar. Heb er nu geen last meer van...
  #11  
Oud 1 February 2008, 10:43
conspiracy's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgium
Berichten: 42
Standaard

En wat heb je dan gedaan?
Of werkt het nu gewoon plots..?
  #12  
Oud 1 February 2008, 11:00
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 17
Standaard

Ik heb niets gedaan eigenlijk. Ik heb een tweetal dagen gefrustreerd gelopen omdat ik niet goed wist waaraan het precies lag, maar plots was het probleem vanzelf verdwenen. Daaruit heb ik afgeleid dat het een probleem met de zendmasten moet geweest zijn. Ik kan me natuurlijk vergissen, maar ik vond geen andere logische verklaring. Ikzelf kan niet echt klagen over de ontvangst van de iphone.
  #13  
Oud 4 February 2008, 08:46
Banned
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 49
Standaard

Heb ook mobistar en geen problemen.
Mss ligt het aan je sim die je gebruikt? Hopelijk in de toekomst geen problemen meer
  #14  
Oud 8 February 2008, 11:04
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

Mijn broer is sinds eergiesteren fiere eigenaar van een iphone.
Echter heeft hij een soortgelijk probleem.
Als zijn iphone in de standby modus staat (even op aan/uit knop drukken zodat het een zwart scherm wordt) kan hij geen sms noch telefoongesprekken ontvangen. Wanneer hij echter zijn telefoon terug actief zet, staan er diverse gemiste gesprekken op en eventuele gemiste tekstberichten. Ook heeft hij de eerste 5 sec "geen service" en na wederom 5 sec komt plots het mobistar icoontje alsook de ontvangststerkte tevoorschijn.
Vreemd lijkt mij...
Kan dit een instelling zijn? Ik denk niet dat mobistar hier iets mee te maken heeft vermits toch velen onder ons deze provider hebben.
Het is een UK 8GB met BL 4.6 + xsim

Bedankt alvast voor jullie reactie
  #15  
Oud 8 February 2008, 15:18
Phuncz's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 79
Standaard

Dat lijkt me eerder een probleem veroorzaakt door de Xsim.
  #16  
Oud 9 February 2008, 12:56
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

andere xsim proberen?
De iphone van mijn broer is een UK versie.
Of misschien een andere sim dat je voorstelt?
  #17  
Oud 9 February 2008, 14:32
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Gewoon unlocken zonder xsim is the oplossing!
  #18  
Oud 9 February 2008, 18:12
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

zou dat de reden kunnen zijn die xsim?
  #19  
Oud 10 February 2008, 21:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard

Het ligt niet aan de Xsim het is een vaker voorkomend probleem.

Ben nu ook hevig op zoek naar de oplossing maar vooralsnog niet kunnen vinden ...
  #20  
Oud 5 March 2008, 09:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 17
Standaard

Ik heb sinds enkele weken ook een probleem dat telkens mijn netwerk uitvalt "No Service". Daarvoor heb ik daar nooit problemen meegehad ...

Ik dacht met overschakelen van 1.1.3 naar 1.1.4, maar dit blijkt geen verschil te hebben.

Bootloader: 04.04.05_G


Wat kan hier het probleem zijn?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Netwerk valt na een half uur oid weg fllex Unlock 3 25 October 2011 11:49
netwerk en Wi-Fi valt uit jochinho Wi-Fi 5 21 September 2011 18:45
Nu valt het echt op...slecht netwerk pwain Mobistar 1 17 July 2010 15:20
T-mobile netwerk instabiel, iPhone valt uit? bengek T-Mobile 2 1 March 2010 07:45
vodafone netwerk valt weg... nekebokker Vodafone 9 2 January 2010 11:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:35.