Iphone 3G Mobistar (BE) geen telefoon netwerk maar wel 3G

Iphone 3G Mobistar (BE) geen telefoon netwerk maar wel 3G discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb hier een iphone 3G officiel unlock van een vriend. Hij heeft deze een hele tijd perfect kunnen gebruiken. Enkele dagen geleden viel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 May 2010, 12:53
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 15
Standaard Iphone 3G Mobistar (BE) geen telefoon netwerk maar wel 3G

Hoi,

Ik heb hier een iphone 3G officiel unlock van een vriend.

Hij heeft deze een hele tijd perfect kunnen gebruiken.

Enkele dagen geleden viel deze echter op grond, minimum schade aan de cover ter hoogte van de 3.5mm ingang.

De iphone werkt nog perfect, niets op aan te merken. Maar een paar dagen later kreeg hij geen oproepen meer binnen en kon hij niet meer bellen.

De naam van de operator komt te voorschijn maar geen enkele netwerk streepje.

Ik heb deze iphone nu, andere simkaart in gestoken, net het zelfde. Geen netwerk maar operator naam komt te voorschijn en 3G teken.

Ik kan dus surfen via 3G maar ik kan niet bellen.

Ik heb een restore uitgevoerd van de iphone. (hij staat op 3.1.2 met baseband 5.11.07)

Bij het heropstarten. Nog steeds geen netwerk maar krijg ik dit keer dit bericht te zien.

Citaat:
waiting for activation this may take some time
Maar de iphone word niet geactiveerd. Wat de iphone belemmerd om netwerk zoeken actief te zetten.

Wat doen?

Dank u bij voorbaat voor jullie hulp.

Hi-Tech
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 January 2013, 02:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Locatie: Leuven
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar psychoke225 Send a message via twitter to psychoke225
Standaard

ben je zeker dat hij niet gesimlocked is ?
en doe je dit via Wi-Fi ?
Zoniet probeer eens via Wi-Fi
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blijf hangen op i tunes maar zie wel netwerk?? vin1976 iPhone algemeen 3 1 June 2011 15:47
Wel verbinding gedecteerd, maar geen wi-fi terwijl mijn Ipod touch wel Wi-Fi heeft cpc9280 Wi-Fi 3 10 March 2010 20:38
wel Wi-Fi netwerk maar geen internet verbinding? Marc Doorakkers Archief 1 6 May 2008 22:50
telefoon uitzetten maar wel Wi-Fi actief houden Jaagpad Wi-Fi 1 14 November 2007 16:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:42.