Niet automatisch opnemen in buitenland

Niet automatisch opnemen in buitenland discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hopelijk is deze vraag niet vaker gesteld, maar het dus dus zo dat mijn autoradio automatisch opneemt bij een inkomend gesprek. Nu zou ik het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-08-10, 22:52
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Terneuzen
Berichten: 61
Standaard Niet automatisch opnemen in buitenland

Hopelijk is deze vraag niet vaker gesteld, maar het dus dus zo dat mijn autoradio automatisch opneemt bij een inkomend gesprek.
Nu zou ik het leuk vinden dat hij dat alleen doet als ik in NL zit, dus bij vodafone.
Natuurlijk kan je automatisch opnemen of automatisch overschakelen van netwerk wel op handmatig zetten, maar ik hoop dat er iets bestaat dat mn gsm DAN niet automatisch opneemt. Bestaat er zoiets?
(mn iphone 3gs is ge-jb-t).
Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-08-10, 22:55
bdr bdr is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 125
Standaard

Dit is het forum over Mobistar?
  #3  
Oud 05-08-10, 23:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Terneuzen
Berichten: 61
Standaard

uhm nee en ja verplaats anders mn topic
  #4  
Oud 09-08-10, 22:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Terneuzen
Berichten: 61
Standaard

reacties gevraagd............
  #5  
Oud 09-08-10, 22:48
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Is dit geen instelling op je autoradio? Op mijn radio (Alpine CDi-103BT) heb ik de optie "Auto-answer on/off" ... Welke radio heb je, als ik zo nieuwsgierig mag zijn?
  #6  
Oud 10-08-10, 00:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Terneuzen
Berichten: 61
Standaard

Een JVD KD BT1, maar zoals ik al zei kan ik dat wel op handmatig zetten, maar ik wil dattie alleen opneemt als ik vodafone heb.
Misschien wel een complex probleem maar wie weet bestaat er zoiets....
  #7  
Oud 10-08-10, 08:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 102
Standaard

Ik kan je nu al vertellen dat er geen oplossing is voor jouw probleem. Je autoradio kan onmogelijk detecteren op welk netwerk jij zit...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone automatisch opnemen tacho iPhone algemeen 4 30-12-12 14:17
Kan binnenkomend gesprek niet opnemen wdebitewari iPhone algemeen 7 22-06-09 22:00
Standaard ophangen/opnemen doet het niet borgqueenx iPhone algemeen 2 07-06-09 17:35
kan inkomend gesprek niet opnemen lema iPhone algemeen 4 08-04-09 22:46
niet automatisch opnemen bij sliden ?! Mach2k iPhone algemeen 14 12-10-08 19:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:15.