Data verbruik controleren

Data verbruik controleren discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Kan er mij iemand vertellen hoe je je data verbruik kan controleren, ik ben een mobistar klant en heb een iphone 3GS niet ge-jailbracked. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15-08-10, 02:09
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Paal, Limburg, Belgi
Berichten: 52
Stuur een bericht via ICQ naar groochy
Standaard Data verbruik controleren

Hallo,

Kan er mij iemand vertellen hoe je je data verbruik kan controleren, ik ben een mobistar klant en heb een iphone 3GS niet ge-jailbracked.

Bestaat er een app voor? kan het ergens anders?

thx

GroochY
__________________
Ik probeer eerst de zoekfunctie en wat topics door te lezen voor ik iets vraag. Moest het al ergens geschreven staan stuur mij dan de link. bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-08-10, 02:19
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

staat gewoon bij je instellingen/algemeen/gebruik/gegevens mobiele netwerk
__________________

  #3  
Oud 15-08-10, 02:38
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Paal, Limburg, Belgi
Berichten: 52
Stuur een bericht via ICQ naar groochy
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
staat gewoon bij je instellingen/algemeen/gebruik/gegevens mobiele netwerk
Dat is ook het Wi-Fi verkeer, ik zou een duidelijk beeld moeten hebben van het edge/3G verkeer.
  #4  
Oud 15-08-10, 09:01
bdr bdr is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 125
Standaard

Wi-Fi zit daar niet bij
  #5  
Oud 15-08-10, 09:02
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Er staat toch duidelijk: gegevens mobiele netwerk
  #6  
Oud 15-08-10, 12:31
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Locatie: Mol, Noord Belgi
Berichten: 113
Standaard

Wi-Fi zit daar niet bij hoor Want mijn tellertje staat op nul en ik doe alles via mn Wi-Fi :-D
  #7  
Oud 15-08-10, 13:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 3
Standaard

Bel naar #5580#
  #8  
Oud 16-08-10, 07:54
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.189
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groochy Bekijk bericht
Dat is ook het Wi-Fi verkeer, ik zou een duidelijk beeld moeten hebben van het edge/3G verkeer.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CarlDB Bekijk bericht
Bel naar #5580#
Wi-Fi verkeer zit daar duidelijk niet in en zoals hier al aangegeven #5580#is dus anders ook een oplossing
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #9  
Oud 16-08-10, 11:45
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Locatie: Mol, Noord Belgi
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CarlDB Bekijk bericht
Bel naar #5580#
Wel opletten hier: Kijk naar het uur dat erop staat Want deze dienst loopt een beetje achter
  #10  
Oud 16-08-10, 16:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tomtje Bekijk bericht
Wel opletten hier: Kijk naar het uur dat erop staat Want deze dienst loopt een beetje achter
is 5588 gratis?
  #11  
Oud 16-08-10, 17:53
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

#5580# is gratis, maar bij mij werken noch #5580# noch #123# vandaag ... Ik krijg de melding:
Sorry, we can't process your request. Please check the validity of your card or call our customer service.

Gek, en herstarten van de telefoon helpt niet - probleem bij Mobistar, neem ik aan.
  #12  
Oud 16-08-10, 18:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

uuh oke dankjewel ? ja ik heb Vodafone ga straks ook proberen moet je ook hekje bijdoen?
  #13  
Oud 16-08-10, 18:16
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Ja, hekje moet erbij, maar ik weet niet of dit ook zo bij Vodafone werkt?
  #14  
Oud 16-08-10, 19:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bisebaer Bekijk bericht
Ja, hekje moet erbij, maar ik weet niet of dit ook zo bij Vodafone werkt?
Nee, Volgens mij niet het lukt niet?
  #15  
Oud 17-08-10, 00:43
AppAddict's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Limburg (Belgi)
Berichten: 60
Standaard

@ groochy: Als je mobistar klant bent en je hebt je geregistreerd op de site dan zie je normaal op de homepage van de klantenzone je verbruik (onder het tabblad overzicht)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ScreenShot003.jpg‎ (24,7 KB, 36x gelezen)

Laatst gewijzigd door AppAddict; 17-08-10 om 00:44. Reden: spelling
  #16  
Oud 23-08-10, 13:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 11
Standaard

ik heb ook hetzelfde probleem, ik wil m'n verbruik meten door te bellen naar #5580#,
en ik krijg: "Fout bij uitvoeren onderzoek" ben al blij dat ik niet alleen ben. heb iPhone 4
  #17  
Oud 23-08-10, 13:04
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Bij mij werkt de #5580# opnieuw sinds een weekje, maar soms krijg ik ook een foutmelding ... Mobistar zeker?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data verbruik meten per app dafoolio iPhone Apps 11 01-02-12 00:29
verbruik mobiele data SuperDidi Wi-Fi 1 29-11-10 02:14
Wi-Fi data verbruik het zelfde als mobiel data verbruik ? ceesboersen Wi-Fi 1 25-11-10 00:06
Maandelijks data-verbruik djgns Overige providers Nederland 19 14-08-10 11:34
KPN internet, niet op data verbruik jlrens KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 04-04-10 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:31.